Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Pilke päiväkodit Oy on ostanut Kotola-päiväkodit

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Päiväkoti Kotola Oy:n, jolla on yhteensä viisi päiväkotia Rovaniemellä ja Oulussa. Yrityskauppa sinetöitiin 26. marraskuuta 2019.

”Pitkällisen harkinnan tuloksena olen päättänyt astua syrjään Kotolan toiminnasta ja antaa tilaa varhaiskasvatuksen todellisille ammattilaisille. Pilkkeen tavoite on tarjota Parasta pienelle ja sen lupauksen myötä minulla on erittäin luottavainen olo tästä muutoksesta” kommentoi Kotola-päiväkotien perustaja Mari Jolanki.

Kotolan tarina alkoi vuonna 2015 ja nyt päiväkoteja on neljä Rovaniemellä ja yksi Oulussa. Päiväkodeissa on yhteensä n. 450 päiväkotipaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille. Kaupan jälkeen päiväkotien toiminta jatkuu tuttuun tapaan.

”Kotola päiväkotien monipuolinen ja idearikas toiminta on oivallinen lisä Pilkkeen varhaiskasvatuspalveluihin. Lisäksi olemme erittäin iloisia siitä, että saamme Rovaniemen uudeksi
yhteistyökumppaniksi. Uskomme, että yhdessä Kotolan kanssa tarjoamme rovaniemeläisille ja oululaisille lapsille parasta oppia ja iloa yhdessä.” toteaa toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Yrityskaupan jälkeen Pilkkeellä on 141 päiväkotia ympäri Suomen. Kotolan päiväkodit ovat Pilkkeen ensimmäiset päiväkodit Rovaniemellä. Oulussa Pilkkeellä on ennestään kahdeksan päiväkotia.

Pilke päiväkodit Oy on kasvava varhaiskasvatuspalveluita innovatiivisesti toteuttava yritys, jolla on suomalaiset omistajat. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa lastenhoidon palveluita. Pilkkeen varhaiskasvatuksen sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 1500 varhaiskasvatuksen ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilkkeelle Avainlippu-tunnuksen, ja yrityksellä on ISO 9001:2015 – standardin laatusertifikaatti.

Lisätietoja:
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi