Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Pilke päiväkodit Oy on ostanut espoolaisen montessoripäiväkodin

Pilke päiväkodit Oy on ostanut espoolaisen päiväkoti Maria Montessorin liiketoiminnan Olarin Montessoriyhdistykseltä. Päiväkoti siirtyi Pilke päiväkodeille 1.8.2019.

Päiväkoti Maria Montessori sijaitsee Espoon Olarissa kerrostalon alakerrassa osoitteessa Kuunsäde 2 C, 02210 Espoo. Päiväkoti on perustettu vuonna 1985. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa on 21 paikkaa 3–6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin arkitoiminnot jatkuvat ennallaan.

”Pilke päiväkodit on hyvä ja luotettava toimija. Toivotamme heidät ilolla tervetulleeksi pitkän montessoriperinteemme jatkajaksi Olariin.” kommentoi Piritta Voipio, Olarin Montessoriyhdistyksen puheenjohtaja.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Pilkkeellä on ennestään 17 päiväkotia Espoossa.

”Olemme iloisia, että saamme jatkaa Olarin Montessoriyhdistyksen perinteistä ja hyvää montessoripedagogiikkaa osana Pilkkeen varhaiskasvatusta. Pieni, kodikas Maria Montessori -päiväkoti vahvistaa Pilke päiväkotien yksityistä tarjontaa Espoossa.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1450 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle

Lisätietoja:
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi