Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Pilke päiväkodit Oy on ostanut englanninkielisen päiväkodin Hyvinkäältä

Pilkkeen englanninkielinen toiminta vahvistuu entisestään uuden yrityskaupan myötä

 

Pilke päiväkodit Oy:n toiminta laajenee Keski-Uudellamaalla uudella yrityskaupalla. Pilke on ostanut hyvinkääläisen englanninkielisen päiväkoti Kids’ Valleyn. Yrityskauppa sinetöitiin 1. huhtikuuta 2019.

 

Päiväkodin toiminta jatkuu tuttuun tapaan. Kids’ Valley sijaitsee Hyvinkäällä Hanneksenkadulla vanhan Perttulan tilan päärakennuksessa. Kids’ Valley on lämmin, kodinomainen päiväkoti, jossa on 26 hoitopaikkaa 2–6-vuotiaille lapsille. Kids’ Valleyta edelsi Englantilainen Leikkikoulu, English Kindergarten, joka aloitti toimintansa Hyvinkäällä 48 vuotta sitten.

 

Kids’ Valley tarjoaa laajamittaista kaksikielistä varhaiskasvatusta jolloin sekä englannin että suomen kieli ovat luonnollisena osana kaikkea päivittäistä toimintaa. Kids’ Valley on ainoa englanninkielellä toimiva päiväkoti Hyvinkäällä.

 

”Päiväkodillamme on pitkät perinteet Hyvinkäällä ja muutoksen myötä toivomme turvaamamme Kids’ Valleyn tulevaisuuden myös jatkossa. Iloisin ja luottavaisin mielin liitymme osaksi Pilke-perhettä.” kommentoi päiväkodin aiempi omistaja Mira Slawinski. Slawinski jatkaa edelleen päiväkodin johtajana.

 

”Pilkkeen englanninkielisten päiväkotien tarjonta ja osaaminen vahvistuvat Kids’ Valleyn perinteikkäällä englanninkielisellä osaamisella. Olemme iloisia Kids’ Valleyn liittymisestä osaksi Pilkettä, sillä sen myötä saamme myös ensimmäisen päiväkodin Hyvinkäälle.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on yrityskaupan jälkeen 114 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Mira Slawinski
Päiväkodin johtaja, aiempi yrittäjä
Kids’ Valley, Pilke päiväkodit
p. 040 418 5990
mira.slawinski@pilkepaivakodit.fi