Pilke tiedottaa: Pilke-päiväkodit aloitti lapsiparkkitoiminnan Messukeskuksessa

Pilke-päiväkodeilla alkoi lapsiparkkitoiminta Messukeskuksessa- viihtyisä ja turvallinen leikkipaikka lapsille!

 

Pilke-päiväkodit on aloittanut lapsiparkkitoiminnan Messukeskuksessa. Ensimmäinen Pilkkeen lapsiparkki järjestettiin Matkamessuilla 19.-20. tammikuuta.

 

Lapsiparkki on viihtyisä ja turvallinen leikkipaikka lapsille. Huoltajat voivat jättää lapsen ilmoittautumisen yhteydessä lapsiparkkiin leikkimään kahden tunnin ajaksi ja käydä itse sillä välin rauhassa kiertämässä messuja.

 

Lapsiparkki on tarkoitettu 3-7-vuotiaille lapsille ja lapsia valvoo Pilkkeen iloiset ohjaajat. Tähän mennessä Pilke on ollut mukana jo Matka-, MP- ja Venemessuilla. Kevätkaudella lapsiparkkia järjestetään lisäksi Go Expo- (16.-17.3.), Kevät- (6.-7.4.) ja Lapsimessuilla (13.-14.4.).

 

”Olemme todella innoissamme, kun pääsemme toteuttamaan lapsiparkkitoimintaa Messukeskuksessa! Messukeskuksesta osoitettiin kiinnostusta Pilkettä kohtaan ja pääsimme nopeasti sopuun käytänteistä. Toimintamalli on meille uutta, mutta uskon meidän pärjäävän oikein hyvin. Haluamme tehdä lapsiparkista turvallisen, viihtyisän ja aktivoivan ympäristön lapselle. Lapsiparkista tulee myös enemmän osa messutapahtumaa vaihtuvilla teemoilla. Nähdään messuilla!” kommentoi Pilkkeen perusopetuksen iltapäivätoiminnan johtaja Nico Silenius.

 

Lisätietoja:

Nico Silenius
Perusopetuksen iltapäivätoiminnan johtaja
Puh. 050 321 8483
nico.silenius@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 112 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on –parasta oppia pienelle!