Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Pilke on ostanut englanninkieliset ICEC-päiväkodit

Pilke päiväkodit Oy on ostanut englanninkieliset ICEC-päiväkodit

The International Childcare ’n’ Education Centre Play ’n’ Learn Oy:n (ICEC) omistajat ovat päättäneet myydä yhtiönsä Pilke päiväkoti Oy:lle.  Yrityskauppa sinetöitiin 1. marraskuuta 2019.

The International Childcare and Education Centre Play ’n’ Learn Oy on voittoa tavoittelematon yksityinen yritys, joka tarjoaa englanninkielistä päivähoitoa ja varhaiskasvatusta alle seitsemänvuotiaille lapsille. ICEC aloitti toimintansa vuonna 1988 nimellä The International Playschool. Yrityksellä on pitkä, 30 vuoden kokemus laadukkaiden varhaiskasvatuspalveluiden tuottajana.

ICEC-päiväkoteja on kahdeksan ja ne sijaitsevat pääkaupunkiseudulla Espoossa ja Helsingissä sekä Inkoossa. Päiväkodeissa on yhteensä n. 450 päiväkotipaikkaa 1–6-vuotiaille lapsille. Päiväkotien toiminta jatkuu ennallaan.

”Olemme rakentaneet 30 vuoden ajan perheyrityksiämme. Nyt on aika ottaa uusi askel elämässä ja antaa luottavaisin mielin elämäntyömme uusiin käsiin Suomen parhaimmalle varhaiskasvatuksen kumppanille. Luotamme siihen, että Pilke jatkaa ja kasvattaa elämäntyötämme arvojemme ja toimintatapojemme mukaisesti.” kommentoi ICEC-päiväkotien entiset omistajat Sharon ja Mikko Auri.

ICEC-päiväkodit vahvistavat Pilkkeen englanninkielistä toimintaa. Pilke päiväkodeilla on ennestään 19 englanninkielipainotteista päiväkotia ympäri Suomen.

”Pilke päiväkodit haluaa lisätä englanninkielisen varhaiskasvatuksen tarjontaa. ICEC Oy:llä on pitkä historia englanninkielisestä varhaiskasvatuksesta ja koulutuksesta pääkaupunkiseudulla. Olen erittäin iloinen, että saamme vahvan ja perinteikkään osaajajoukon kehittämään Pilkkeen englanninkielistä toimintaa koko Suomessa.” kertoo Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodit Oy on innovatiivinen ja kasvava varhaiskasvatukseen keskittynyt yritys, jolla on suomalaiset omistajat. Varhaiskasvatusta tarjotaan 136 päiväkodissa ympäri maata. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koulussa, ja syksyllä 2019 Pilke laajensi toimintaansa lastenhoidon palveluihin, joita tarjotaan yrityksille henkilöstöetuna, yksityishenkilöille sekä kuntien kautta palvelusetelillä hankittavaksi. Pilkkeellä leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1500 varhaiskasvatuksen ammattilaista.

 

Lisätietoja:                                                                                            

Minna Martikainen

Toimitusjohtaja

Pilke päiväkodit Oy

Puh. 044 5212 159

minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi