Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Päiväkoti Sirussa alkaa perhekahvilatoiminta

Pilke tiedepäiväkoti Sirussa, Espoossa, alkaa perhekahvilatoiminta. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa alueen perheille kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekahvilassa lapsilla on mahdollisuus päästä temppuilemaan päiväkodin hienoon saliin. Perhekahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9-11 alkaen 11.12.2019.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Perhekahvila toimii Pilke tiedepäiväkoti Sirun tiloissa osoitteessa Lintukorpi 16, 02660 Espoo.

”Päiväkodin henkilökunnalta nousi idea perhekahvilatoiminnan aloittamiseen, sillä meillä on niin upeat uudet ja hulppeat tilat, joita voidaan hyödyntää. Olisi sääli, jos niitä ei esiteltäisi muillekin ja jaettaisi samalla iloa alueen lapsiperheille. Perhekahvilassa on tarkoituksena kahvitella mukavissa merkeissä ja lapset saavat jumppailla salissamme,” kommentoi päiväkodin johtaja Martina Hamberg.

Tiedepäiväkoti Siru aukesi Lintuvaaraan elokuussa 2019 upouuteen hirsirakennukseen. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Pilke päiväkodit Oy on kasvava varhaiskasvatuspalveluita innovatiivisesti toteuttava yritys, jolla on suomalaiset omistajat. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa lastenhoidon palveluita. Pilkkeen varhaiskasvatuksen sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 1500 varhaiskasvatuksen ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilkkeelle Avainlippu-tunnuksen, ja yrityksellä on ISO 9001:2015 – standardin laatusertifikaatti. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Päiväkoti Sirun johtaja Martina Hamberg
Puh. 040 9052 695
martina.hamberg@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Tutustu Pilke päiväkoti Siruun täältä!