Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Päiväkoti Kuutissa alkaa perhekahvilatoiminta

Pilke päiväkoti Kuutissa alkaa perhekahvilatoiminta – leppoista yhdessäoloa alueen perheille

Pilke luontopäiväkoti Kuutissa, Lappeenrannan Joutsenossa, alkaa perhekahvilatoiminta. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa alueen perheille kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekahvila on avoinna joka toinen keskiviikko alkaen 5.2.2020 klo 9.00-10.30. Seuraava perhekahvila on 19.2.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Perhekahvilassa järjestetään erilaista pienimuotoista ohjelmaa, kuten pöytäteatteria, laululeikkejä ja askartelua. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Perhekahvila toimii Pilke Kuutin tiloissa osoitteessa Palstakuja 2-4, 54100 Lappeenranta.

”Tervetuloa tutustumaan uuteen päiväkotiimme, välineistöömme sekä kuulemaan lisää toiminnastamme”, kommentoi päiväkodin johtaja Sarri Mäkitalo.

Pilke luontopäiväkoti Kuutti aukesi elokuussa 2019 Joutsenoon Lappeenrantaan. Luontopäiväkoti Kuutissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.

 

päiväkodit Lappeenranta

Pilke Kuutti aukesi elokuussa 2019 Joutsenoon, Lappeenrantaan.


Pilke päiväkodit Oy on kasvava varhaiskasvatuspalveluita innovatiivisesti toteuttava yritys, jolla on suomalaiset omistajat. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa lastenhoidon palveluita. Pilkkeen varhaiskasvatuksen sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 1500 varhaiskasvatuksen ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilkkeelle Avainlippu-tunnuksen, ja yrityksellä on ISO 9001:2015 -standardin laatusertifikaatti. Pilkkeellä on 141 päiväkotia ja 24 iltapäiväkerhoa ympäri Suomea ja sen omistavat suomalainen Palvelurahasto I Ky sekä yksityiset sijoittajat.

Tutustu päiväkoti Kuuttiin täältä!

Lisätietoja:
Päiväkoti Kuutin johtaja Sarri Mäkitalo
Puh. 040 4578945
sarri.makitalo@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi