Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Oulun Pilke Emiliassa alkoi perhekahvilatoiminta

Pilke päiväkoti Emiliassa alkoi elokuussa perhekahvilatoiminta. Tarjolla on mukavaa ja rentoa yhdessäoloa kahvittelun merkeissä. Perhekahvila on avoinna torstaisin klo 09.00-11.00 alkaen 22.8.2019.

Perhekahvila toimii päiväkoti Emilian tiloissa osoitteessa Maakotkantie 14, 90250 Oulu. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

”Odotamme Pilke Emiliassa innolla perhekahvilatoiminnan alkua. Lämpimästi tervetuloa perhekahvilaan!”, toivottaa päiväkoti Emilian johtaja Mira Saloranta.

Pilke Emilia on pienin kodinomainen päiväkoti, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien. Siellä on 24 päiväkotipaikkaa 0–6-vuotiaille lapsille. Päiväkoti Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ympäri Suomen ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1450 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Päiväkoti Emilian johtaja Mira Saloranta
puh. 046 922 7153
mira.saloranta@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fiEmiliassa tutkitaan ja ihmetellään yhdessä lasten kanssa.

 

Lue lisää Pilke päiväkoti Emiliasta täältä!