Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Mikkelin Pilke tiedepäiväkoti Siriuksessa alkaa elokuussa perhekahvilatoiminta

Mikkelin Pilke tiedepäiväkoti Siriuksessa alkaa elokuussa perhekahvilatoiminta- mukavaa ja rentoa yhdessäoloa alueen perheille

 

Pilke tiedepäiväkoti Siriuksessa alkaa elokuussa perhekahvilatoiminta. Tarjolla on mukavaa ja rentoa yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekahvila on avoinna maanantaisin klo 8.30-10.30 alkaen 12.8.2019.

 

Perhekahvila toimii Pilke tiedepäiväkoti Siriuksen tiloissa osoitteessa Väänäsenpolku 2, 50700 Mikkeli. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

 

”Perhekahvilassa perheillä on mahdollisuus tutustua toisiin perheisiin. Siellä on mahdollisuus saada vertaistukea lapsiperhearkeen leppoisan yhdessäolon merkeissä. Silloin tällöin ohjelmassa on myös pientä tiedeaiheista ohjattua toimintaa.”, kommentoi päiväkoti Siriuksen johtaja Henna Tolonen.

 

Pilke tiedepäiväkoti Sirius aukesi lokakuussa 2018 Kirkonvarkauteen Mikkeliin. Päiväkoti Siriuksessa lapset tutkivat, kokevat ja pohtivat itse hyödyntäen uusinta tekniikkaa tablettien, robottirakentelun ja muiden älylaitteiden avulla.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa kouluilla ympäri Suomen ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Päiväkoti Siriuksen johtaja Henna Tolonen
puh. 040 4573953
henna.tolonen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi