Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Lehtisaaressa alkaa perhekahvila

Helsingin Lehtisaaressa alkaa perhekahvilatoiminta- mukaan voi tulla silloin kun perheelle itselleen parhaiten sopii!

 

Tiedepäiväkoti Taikasaari aloittaa perhekahvilatoiminnan päiväkodin monipuolisissa tiloissa. Ensimmäinen perhekahvila järjestetään torstaina 14.3. klo 9.30-11.00.

 

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekahvila järjestetään joka toinen viikko ja seuraava tapaamiskerta on 28.3.

 

Ensimmäisellä tapaamiskerralla aloitetaan tutustumalla ja myöhemmin ohjelmassa on mm. kahvittelua, leikkejä, vanhempi-lapsi jumppaa, satuhierontaa ja muskaria. Perheet pääsevät halutessaan myös itse vaikuttamaan perhekahvilan ohjelmaan.

 

”Taikasaaren aamuissa tarjoamme monipuolista tekemistä ja vanhempia kiinnostavia keskustelunaiheita. Haluamme tarjota perheille paikan, josta vanhemmat löytävät vertaistukea ja lapset kavereita. Mukaan voi tulla silloin kun perheelle itselleen parhaiten sopii.” kommentoi päiväkodin johtaja Sari Retva.

 

Tiedepainotteinen päiväkoti Taikasaari aukesi tammikuussa 2019 Helsingin Lehtisaareen. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä päivähoitoa 0-5-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa on myös englanninkielistä toimintaa.

 

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 112 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilkkeen laatulupaus on –parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Sari Retva
Päiväkodin johtaja
puh. 040 457 1439
sari.retva@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Lue lisää tiedepäiväkoti Taikasaaresta täältä!