Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Kuopion Pilke taidepäiväkoti Valossa alkaa perhekahvila

Leppoisa aamupäivä alueen perheille

 

Taidepäiväkoti Valossa Kuopiossa alkaa perhekahvila torstaina 16.5.2019. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa alueen perheille kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

 

Perhekahvila on avoinna joka torstai klo 8.30-11.30 alkaen 16.5. päiväkodin tiloissa osoitteessa Paloniementie 4, 70840 Kuopio. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

 

”Perhekahvilan idea on tutustuttaa alueen perheitä päiväkoteihin ja tarjota samalla leikkitilat ja juttuseuraa perheille. Tarjolla on kahvia ja teetä sekä mikroaaltouuni ruuan lämmittämistä varten. Tulkaa ihmeessä katsomaan meidän hienoa Pilke Valon taloa ja samalla viettämään leppoisaa aamupäivää muiden perheiden kanssa”, kommentoi päiväkoti Valon johtaja Tuire Jäntti.

 

Pilke päiväkoti Valo aukesi uudisrakennukseen Saaristokaupunkiin Paloniementielle elokuussa 2018. Valo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 120 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti on taidepainotteinen. Taide- ja ilmaisupainotteisuuden tarkoituksena on vahvistaa lapsen luovuutta, uteliaisuutta ja kokeilumieltä.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Tuire Jäntti
Päiväkoti Valon johtaja
p. 040 457 3950
tuire.jantti@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Lue lisää päiväkoti Valosta täältä!