Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Kempeleeseen aukeaa syksyllä uusi englanninkielinen päiväkoti

LEHDISTÖTIEDOTE 21.4.2020

Kempeleeseen aukeaa syksyllä uusi englanninkielinen päiväkoti

Kempeleen varhaiskasvatustarjonta monipuolistuu syksyllä, kun Pilke päiväkodit Oy avaa englanninkielisen ICEC-päiväkodin uudisrakennukseen osoitteeseen Kokkokankaantie 177, 90450 Kempele.

Kempeleen ICEC-päiväkodissa on 96 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkodeissa noudatetaan sekä suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa että englantilaista EYFS- varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

Yksityiset ICEC-päiväkodit tarjoavat 30 vuoden kokemuksella laadukasta varhaiskasvatusta ja esiopetusta englannin kielellä n. 400 lapselle pääkaupunkiseudulla kahdeksassa päiväkodissa.

ICEC Kempele on yksityinen päiväkoti, joihin haetaan palveluseteliä Kempeleen kunnalta. Päiväkodin asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

”Englanninkielinen ICEC-päiväkodin rakentaminen Kempeleeseen on herättänyt jo paljon positiivista huomiota ja mielenkiintoa. Tutkimustiedot osoittavat, että mitä varhaisemmassa vaiheessa lapselle annetaan mahdollisuus oppia vieras kieli, sitä paremmin sen omaksuminen sujuu.” kertoo Pilke päiväkotien asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 146 päiväkotia ympäri Suomen. Pilkkeellä on ennestään kahdeksan päiväkotia Oulussa.

 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on innovatiivinen ja kasvava varhaiskasvatukseen keskittynyt yritys, jolla on 146 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa lastenhoidon palveluita. Pilkkeen varhaiskasvatuksen sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, noin 2000 varhaiskasvatuksen ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilkkeelle Avainlippu-tunnuksen, ja yrityksellä on ISO 9001:2015 -standardin laatusertifikaatti. www.pilkepaivakodit.fi