Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Keminmaahan aukesi uusi luontopainotteinen päiväkoti

Pilke päiväkodit Oy avasi luontopainotteisen päiväkoti Virran Kalamajantielle uudisrakennukseen tiistaina 6.8.2019.

Pilke luontopäiväkoti Virrassa on 60 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopäiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja säännöllinen retkeily. Päiväkodin toimintaan kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

”On hienoa olla luomassa ensimmäistä palvelusetelipäiväkotia Keminmaahan ja olla näin osana hienoa Keminmaan varhaiskasvatuspalvelua.” kommentoi Pilke päiväkotien Pohjois-Suomen aluejohtaja Sanna Paukkunen.

Pilke luontopäiväkoti Virta on yksityinen päiväkoti, joihin haetaan palveluseteliä Keminmaan kunnalta. Päiväkodin asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Virta on Pilkkeen toinen päiväkoti Lapin maakunnassa. Pilke avasi musiikkipäiväkoti Huvikummun Tornioon syksyllä 2018.

Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1450 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Pohjois-Suomen aluejohtaja
Sanna Paukkunen
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Tutustu Pilke Virtaan täältä!