Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Keminmaahan aukeaa elokuussa uusi luontopainotteinen päiväkoti

Keminamaahan aukeaa Pilke päiväkoti

Keminmaan varhaiskasvatustarjonta monipuolistuu syksyllä, kun Pilke päiväkodit Oy avaa luontopainotteisen päiväkoti Virran Kalamajantielle uudisrakennukseen.

 

Pilke luontopäiväkoti Virrassa on 60 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopäiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja säännöllinen retkeily.

Päiväkodin toimintaan kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

”On hienoa olla luomassa ensimmäistä palvelusetelipäiväkotia Keminmaahan ja olla näin osana hienoa Keminmaan varhaiskasvatuspalvelua.” kommentoi Pilke päiväkotien PohjoisSuomen aluejohtaja Sanna Paukkunen. Pilke luontopäiväkoti Virta on yksityinen päiväkoti, joihin haetaan palveluseteliä Keminmaan kunnalta. Päiväkodin asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Virta on Pilkkeen toinen päiväkoti Lapin maakunnassa. Pilke avasi musiikkipäiväkoti Huvikummun Tornioon syksyllä 2018. Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

 

Lisätietoja:
Pohjois-Suomen aluejohtaja Sanna Paukkunen
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää päiväkoti Virrasta!