Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Kangasalle avattiin uusi luontopainotteinen päiväkoti

Kangasalle avautui uusi Pilke päiväkoti

 

Pilke päiväkoti Kiuru on avautunut Kangasalan Ruutanaan uudisrakennukseen 4.3.2019. Kiuru on luontopainotteinen päiväkoti, jossa on 100 päiväkotipaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille.

 

Päiväkodin tavoitteena on, että lapsi oppii myönteistä asennetta luontoa- ja kestävää elämäntapaa kohtaan. Luontopäiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

 

”Hienoa saada avata luontopainotteinen päiväkoti näin upealle paikalle keskelle luontoa. Perheet ovat löytäneet paikan hienosti ja ensimmäiset päivät ovat olleet ihanan lämminhenkisiä.” kertoo Keski-Suomen aluejohtaja Jenni Mäkelä.

 

Pilke Kiuru on yksityinen päiväkoti, johon haetaan palveluseteliä Kangasalan kunnalta. Päiväkodin päivähoitomaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 112 päiväkotia ympäri Suomen. Pilke Kiurun lisäksi Kangasalla on ennestään kaksi muuta Pilke päiväkotia; englanninkielinen Kangasalan Enkku ja musiikkipäiväkoti Kannel.

 

Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Jenni Mäkelä
Keski-Suomen aluejohtaja
p. 040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke luontopäiväkoti Kiurusta!