Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Kaarinan Kohmoon aukesi tällä viikolla uusi hirsipäiväkoti

Hirsipäiväkoti on satsaus lasten ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Pilke päiväkodit Oy avasi luontopainotteisen hirsipäiväkoti Kanervan Kohmoon, Silvolankaareen 8. tammikuuta 2020. Päiväkodissa on 60 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkotiin aukeaa viisi lisäryhmää syksyllä 2020.

Luontopäiväkoti Kanervassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien  antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

”Päiväkodin lähiympäristö tarjoaa hienot puitteet ulkoiluun ja metsäretkille. Luontopainotteisen hirsipäiväkodin pihaan istutetaan marjapensaita sekä hedelmäpuita istutuslaatikoiden lisäksi.” kertoo Pilke päiväkodit Oy:n Länsi-Suomen aluejohtaja Tuulia Tamminen.

Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille ja henkilöstölle sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa he saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Syksyllä 2019 Pilke päiväkodit toteutti yhdessä Honkarakenne Oyj:n ja Mediset Hoivarakentajat Oy:n kanssa neljää uutta hirsipäiväkotia eri puolelle Suomea. Yritysten ensimmäinen hirsipäiväkoti aukesi Auraan elokuussa 2017 ja nyt hirsipäiväkoteja on valmiina 11.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 141 päiväkotia ympäri Suomen. Pilkkeellä on ennestään kolme päiväkotia Kaarinassa, joista kaksi sijaitsee Piispanristissä ja yksi Piikkiössä.

Lisätietoja:
Aluejohtaja
Tuulia Tamminen
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 450 6270
tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Pilke päiväkodit Oy on kasvava varhaiskasvatuspalveluita innovatiivisesti toteuttava yritys, jolla on suomalaiset omistajat. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa lastenhoidon palveluita. Pilkkeen varhaiskasvatuksen sydämen muodostavat sen hyvän päivän tekijät, yli 1500 varhaiskasvatuksen ammattilaista, jotka haluavat tehdä lapsen päivästä hyvän päivän, joka päivä.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilkkeelle Avainlippu-tunnuksen, ja yrityksellä on ISO 9001:2015 -standardin laatusertifikaatti. Pilkkeellä on 141 päiväkotia ja 24 iltapäiväkerhoa ympäri Suomea ja sen omistavat suomalainen Palvelurahasto I Ky sekä yksityiset sijoittajat.

Tutustu Pilke päiväkoti Kanervaan täältä!