Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Kaarinaan aukesi uusi musiikkipainotteinen päiväkoti

Päiväkodissa järjestetään myös ruotsinkielistä varhaiskasvatusta.

 

Pilke päiväkodit Oy avasi musiikkipainotteisen päiväkoti Auroran Piispanristiin Nurminiitynkadulle tiistaina 6.8.2019. Päiväkodin toiminta alkoi väliaikaistiloissa. Uudet tilat aukeavat loppuvuodesta.

Pilke musiikkipäiväkoti Aurorassa on 100 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti on musiikkipainotteinen ja siellä järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Suomenkielisillä lapsilla on mahdollisuus osallistua halutessaan ruotsinkielikylpy-toimintaan.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Päiväkoti Aurora on Pilkkeen kolmas päiväkoti Kaarinassa, missä Pilkkeellä on ennestään päiväkoti Kipinä Piispanristissä sekä päiväkoti Omppula Piikkiössä.

”Musiikkipäiväkoti Aurora on kiinnostanut paljon kaarinalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia perheitä. Mahdollisuus ruotsinkieliseen varhaiskasvatukseen ja musiikin yhdistäminen päiväkotipäivään on koettu iloiseksi ja tervetulleeksi toiminnaksi Kaarinaan.” kertoo Pilke päiväkotien Länsi-Suomen aluejohtaja Tuulia Tamminen.

Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1450 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Aluejohtaja
Tuulia Tamminen
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 450 6270
tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Tutustu päiväkoti Auroraan täältä!