Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Kaarinaan aukeaa elokuussa uusi musiikkipainotteinen päiväkoti

Kaarinaan aukeaa elokuussa uusi musiikkipainotteinen päiväkoti

 

Kaarinan varhaiskasvatustarjonta monipuolistuu syksyllä, kun Pilke päiväkodit Oy avaa musiikkipainotteisen päiväkoti Auroran Piispanristiin Nurminiitynkadulle uudisrakennukseen. Päiväkodin toiminta alkaa väliaikaistiloissa samassa osoitteessa elokuun alussa. Uudet tilat aukeavat loppuvuodesta.

 

Pilke musiikkipäiväkoti Aurorassa on 100 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti on musiikkipainotteinen ja siellä järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Suomenkielisillä lapsilla on mahdollisuus osallistua halutessaan ruotsinkielikylpy-toimintaan.

 

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Päiväkoti Aurora on Pilkkeen kolmas päiväkoti Kaarinassa, missä Pilkkeellä on ennestään päiväkoti Kipinä Piispanristissä sekä päiväkoti Omppula Piikkiössä.

 

”Pilke Kipinän viereen rakenteilla oleva musiikkipäiväkoti Aurora on kiinnostanut paljon kaarinalaisia ja ulkopaikkakuntalaisia perheitä. Mahdollisuus ruotsinkieliseen varhaiskasvatukseen ja musiikin yhdistäminen päiväkotipäivään on koettu iloiseksi ja tervetulleeksi toiminnaksi Kaarinaan.” kertoo Pilke päiväkotien Länsi-Suomen aluejohtaja Tuulia Tamminen.

 

Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Aluejohtaja
Tuulia Tamminen
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 450 6270
tuulia.tamminen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Lue lisää Pilke päiväkoti Aurorasta täältä!