Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Janakkalan Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinnassa alkaa perhekahvilatoiminta

Janakkalan Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinnassa alkaa perhekahvilatoiminta – mukavaa yhdessäoloa kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä

 

Janakkalan Pilke liikuntapäiväkoti Ilveslinnaan avataan perhekahvila, joka on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekahvila järjestetään joka toinen perjantai klo 9.30-11 alkaen 29.3.2019. Seuraavat kerrat ovat 12.4., 26.4., 10.5. ja 24.5.

 

Perhekahvila toimii Pilke päiväkoti Ilveslinnan tiloissa Janakkalan Turengissa osoitteessa Ilveslinnantie 6, 14200 Turenki. Ohjelmassa on ohjattua yhteistä toimintaa, kuten laulua, loruttelua, leikkiä, liikuntaa ja Laulava-kynä hetkiä. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Ensimmäisellä kerralla suunnitellaan yhdessä tulevia kahviloita.

 

”Perhekahvilalla haluamme tuoda päiväkodin ja sen henkilökunnan lähemmäksi kunnan lasten ja heidän perheidensä arkea. Samoin toivomme, että se rikastuttaisi päiväkodin henkilökunnan tietämystä ja osaamista Janakkalan kunnasta. Haluamme tarjota lapsille leikkiä ja samalla aikuisille hetken yhteiseen keskusteluun sekä mahdollisuuden kysyä ja kokea mitä varhaiskasvatus tänä päivänä tarkoittaa ja mitä varhaiskasvatus pitää sisällään. Avoimen keskustelun ja kysymysten ohella perhekahvilassa on mahdollisuus tutustua toisiin perheisiin ja luoda ystävyyssuhteita kodin ulkopuolella.” kertoo päiväkoti Ilveslinnan johtaja Elina Kutila.

 

Pilke Ilveslinna on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Pilke Ilveslinnassa on 120 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja siellä järjestetään myös esiopetusta. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

 

Lisätietoja:
Elina Kutila päiväkodin johtaja
p. 040 457 3956
elina.kutila@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 112 päiväkotia ympäri Suomen.
Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja
muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin
1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Tutustu Pilke päiväkoti Ilveslinnaan täältä!