Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Hämeenlinnaan uusi perhekahvila

Tiedote 3.2.2020

Pilke tiedepäiväkoti Planeetassa alkaa perhekahvilatoiminta -tiedepainotteista toimintaa alueen perheille

Pilke tiedepäiväkoti Planeetassa, Hämeenlinnassa, alkaa perhekahvilatoiminta. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa alueen perheille kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekahvilassa on tiedepainotteista toimintaa ja kahvila on avoinna kerran kuussa alkaen tiistaina 18.2.2020 klo 15.00-17.00.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Perhekahvila toimii Pilke Planeetan tiloissa osoitteessa Varikonniementie 16, 13200 Hämeenlinna.

Tiedepäiväkoti Planeetta aukesi elokuussa 2019 Hämeenlinnaan Asemanrantaan. Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden luonnon ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa.

”Meillä on ilo kutsua hämeenlinnalaiset perheet viettämään yhdessä aikaa Planeetan perhekahvilaan. Tavanomaisesta poiketen, kokeilemme kahvilan ajankohtana iltapäivää, jolloin myös päiväunien jälkeen olisi mahdollisuus lähteä tapaamaan muita perheitä ja vaihtamaan kuulumisia. Lämpimästi tervetuloa!” kutsuu päiväkodin johtaja Jonna Lautanen.

Pilke päiväkodit Oy on kasvava varhaiskasvatuspalveluita innovatiivisesti toteuttava yritys, jolla on suomalaiset omistajat. Varhaiskasvatuksen lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa sekä tarjoaa lastenhoidon palveluita. Pilkkeellä on 141 päiväkotia ja 24 iltapäiväkerhoa ympäri Suomea. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Pilkkeelle Avainlippu-tunnuksen, ja yrityksellä on ISO 9001:2015 -standardin laatusertifikaatti.

Lue lisää päiväkoti Planeetasta. 

 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Jonna Lautanen
Puh. 040 4578221
jonna.lautanen@pilkepaivakodit.fi