Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Hämeenlinnaan aukesi uusi tiedepainotteinen päiväkoti

Pilke päiväkodit Oy avasi tiedepainotteisen päiväkoti Planeetan Asemanrantaan Varikonniementielle tiistaina 6.8.2019.

Pilke tiedepäiväkoti Planeetassa on 120 paikkaa 0–5-vuotiaille lapsille. Kysynnän mukaan päiväkodilla järjestetään myös iltahoitoa klo 22 asti.

Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden luonnon ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tai avaruuden tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua.

Päiväkoti on uudisrakennus, johon on rakennettu leikkitilat siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla.

”Pilke tiedepäiväkoti Planeetta lisää vanhempien mahdollisuutta valita lapselleen mieluisa varhaiskasvatuspaikka Hämeenlinnassa niin sijainnin kuin sisällönkin suhteen. Vehreä luontoympäristö ja kuitenkin samalla keskeinen sijainti kaupunkiympäristössä luovat puitteet monimuotoisille oppimisympäristöille ja toiminnan sisällöille.” kertoo Pilke päiväkodit Oy:n aluejohtaja Merituuli Rein.

Pilke tiedepäiväkoti Planeetta on yksityinen päiväkoti, joihin haetaan palveluseteliä Hämeenlinnan kaupungilta. Päiväkodin asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 128 päiväkotia ympäri Suomen. Pilke järjestää myös perusopetuksen iltapäivätoimintaa 24 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 9000 lasta ja yritys työllistää noin 1450 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Aluejohtaja Merituuli Rein
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 040 905 2661
merituuli.rein@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Tutustu Pilke tiedepäiväkoti Planeettaan täältä!