Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Halti ja Pilke päiväkodit aloittavat yhteistyön

Halti ja Pilke päiväkodit ovat aloittaneet yhteistyön!

 

Halti tarjoaa Pilke päiväkotien henkilökunnalle Haltin ja Raiskin tuotteita etuhinnoin sekä myymälässä että verkkokaupassa. Myös asiakasetuja tullaan tarjoamaan kahdesti vuodessa Pilke päiväkotien asiakasperheille.

 

Yhteistyö on odotettu päiväkotien henkilöstön keskuudessa, koska päiväkodeissa ulkoillaan joka päivä säällä kuin säällä ja laadukkaita ulkoiluvaatteita tarvitaan.

 

”Olemme saaneet henkilöstöltä toiveita siitä, että he arvostaisivat työnantajan tarjoamana etuna henkilökunta-alennuksia ulkoiluvaatteisiin. Tutkittuani eri ulkoiluvaatteisiin keskittyneitä brändejä, nousi Halti erityisen nopeasti esiin. Yhteinen arvopohjamme ja kotimaisuus sekä premium-brändin laadukkaat vaatteet olivat yhteistyövalinnassa vaikuttavia tekijöitä. Haltin verkkokauppa mahdollistaa sen, että Pilkkeen henkilöstö voi nauttia henkilökuntaeduista ympäri Suomen. Yhteistyömme on lähtenyt hyvällä sykkeellä eteenpäin ja olemmekin siitä erityisen iloisia.” kertoo Pilke päiväkotien henkilöstöjohtaja Reija Ketoja.

 

 

“Päiväkodin piha on melkoinen extreme-testikenttä. Sinne mennään niin kesän paahteessa, kuin syksyn tuiskussa. Kun saimme yhteydenoton Pilke päiväkodeilta, olimme sekä iloisia että nöyriä. On upeaa, että saamme tarjota Pilkkeen henkilökunnalle varusteita arjen haasteisiin, niin verkossa kuin omissa myymälöissämme. Uskomme mallistostamme löytyvän hyviä ratkaisuja Pilkkeen henkilöstölle.” kommentoi Haltin Retail Manager ja kolmen lapsen isä Juha Antikainen.

 

Halti on suomalainen premium-ulkoilubrändi, jonka tekemisessä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla pohjoinen luonto, käytännöllisyys ja luonnosta ammennettava estetiikka. Inspiraation tekemisellemme tarjoaa äärimmäisyyksistä ammentava pohjoinen luonto. www.halti.fi

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle! www.pilkepaivakodit.f

 

Lisätietoja:
Henkilöstöjohtaja
Reija Ketoja
Pilke päiväkodit Oy
Puh. 050 355 6525
reija.ketoja@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi