Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Auran luontopäiväkoti Kurjessa alkaa perhekerho- leppoista yhdessäoloa kahvittelun merkeissä

Auran Pilke luontopäiväkoti Kurjessa alkaa perhekerho maanantaina 6.5. klo 9.30-11.00. Perhekerho on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Perhekerhon seuraavat tapaamiskerrat ovat 21.5. ja 4.6.

 

Perhekerho toimii päiväkoti Kurjen tiloissa osoitteessa Urpontie 6, 21380 Aura. Perhekerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Perhekerhon aikana käytössä on jumppasali ja aula, jossa lapset ja vanhemmat voivat puuhailla vapaasti. Perhekerho on tarkoitettu kaikille lapsiperheille, jotka haluavat kokoontua viettämään aikaa yhdessä.

 

”Toivon, että perhekerho on lähialueen vanhemmille mahdollisuus tutustua toisiinsa kahvikupin äärellä. Lapsille tarjoamme kivat tilat leikkiin ja liikuntaan. Tarkoituksena on luoda rento ja viihtyisä ilmapiiri, jossa viihtyvät sekä pienet että vähän isommatkin lapset yhdessä vanhempien kanssa.” kommentoi päiväkodin johtaja Liisa Arfman.

 

Pilke luontopäiväkoti Kurki aukesi upeaan hirsirakennukseen Auraan Urpontielle elokuussa 2017. Päiväkodissa on 84 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja se on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistäasennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 114 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

Lisätietoja:
Liisa Arfman
Päiväkoti Kurjen johtaja
p. 040 456 6993
liisa.arfman@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

Tutustu Pilke päiväkoti Kurkeen täältä!