Pilke tiedottaa

Olemme mukana Rekry, työelämä & koulutus 2022 -tapahtumassa

Pilke päiväkodit on mukana Rekry, työelämä & koulutus -tapahtumassa Kouvolassa 15.9., Jyväskylässä 22.9. ja Järvenpäässä 4.10.2022. Tapahtumat kokoavat yhteen alueellisesti rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat.

”Meille Pilkkeelle tulee paljon lisää lapsia ja tarvitsemme myös uusia hyvänpäiväntekijöitä. Meillä on useita avoimia työpaikkoja erilaisiin tehtäviin ympäri Suomea. Tarvitsemme myös jatkuvasti sijaisia ja osa-aikaisia työntekijöitä joukkoomme. ”

Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja keskustelemaan tarkemmin monien työmahdollisuuksien Pilkkeestä. Tapahtumaan on vapaa pääsy, nähdään Pilkkeen osastolla:

Rekrytoimme parhaillaan ympäri Suomea uusia työntekijöitä erityisesti päiväkoteihimme – lue lisää, tutustu ja hae meille töihin!

Pilkkeen varhaiskasvatuksen, lastenhoidon, iltapäiväkerhotoiminnan ja perhepalveluiden sydämen muodostavat hyvän päivän tekijämme. Heitä kaikkia yhdistää halua tehdä lapsen päivästä hyvä, joka päivä.

Yli 2000 pilkeläisen joukkoon mahtuu yhtä monta omaa uraunelmaa ja -polkua. Pilkkeellä on lähes rajaton mahdollisuus oppia, kehittyä ja kasvaa – tai jopa vaihtaa suuntaa.

Hyvän päivän ainekset Pilkkeellä löytyvät erilaisista tehtävistä, erikoistumisesta, eri liiketoiminnoissamme, eri-ikäisten lasten ja nuorten parissa, eri puolella Suomea ja erilaisissa työn muodoissa: