Pilke tiedottaa

Pilke Playschool Lempäälä saa uudet päiväkotitilat keskustasta

Englanninkieliselle varhaiskasvatukselle on kysyntää.

Pilke Playschool Lempäälä muuttaa alkuvuodesta 2022 upouusiin tiloihin osoitteeseen Manttaalitie 8, 37500 Lempäälä ja suosittu päiväkoti saa samalla lisää asiakaspaikkoja. Playschool on Lempäälän yksityinen palvelusetelipäiväkoti ja sijaitsee vielä loppuvuoden ajan Karhumäentiellä.

Pilke Playschool Lempäälä on englanninkielinen päiväkoti, jossa lapset pääsevät sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Päiväkodissa toteutetaan suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä.

”Englanninkielinen päiväkotimme on ollut suostittu ja yhä useammat perheet valitsevat englanninkielisen varhaiskasvatuksen. Tutkimustiedot osoittavat, että̈ mitä̈ varhaisemmassa vaiheessa lapselle annetaan mahdollisuus oppia vieras kieli, sitä paremmin sen omaksuminen sujuu.” kertoo Pilke päiväkotien asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson.

Pilkkeellä on ennestään kahdeksan englanninkielistä Playschool-päiväkotia Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Lempäälässä.

 

Lisätietoja:
Pilke päiväkotien asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
p. 040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.f