Pilke tiedottaa

Pilke päiväkotien väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Heini Pirttijärvi

Suomen suurimman yksityisen päiväkotiyrityksen Pilke päiväkotien väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Heini Pirttijärvi. Hän aloittaa tehtävässään 10.11.2021. Pilkkeen aiempi toimitusjohtaja Minna Martikainen jatkaa Pilkkeen palveluksessa ja aloittaa yhteiskuntasuhdejohtajan tehtävässä.

Pilkkeelle on nimitetty uusi vt. toimitusjohtaja Heini Pirttijärvi (KTM), ja seuraavan vakituisen toimitusjohtajan rekrytointi on käynnistetty. Heini aloittaa tehtävässään 10.11.2021.

– Pilkkeellä tehdään äärettömän tärkeää ja arvokasta työtä lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin parissa joka päivä. Toimintaympäristön kovassa murroksessa minun tärkein tehtäväni väliaikaisena toimitusjohtajana on tukea työntekijöitämme ja johtoa arjessa, vakauttaa toimintaamme ja vahvistaa entisestään varhaiskasvatuksemme korkeaa laatua, Pirttijärvi sanoo.

Pirttijärvellä on pitkä kokemus liiketoiminnan johtamisesta usealla toimialalla. Hän on työskennellyt muun muassa Stockmannilla myynnin ja henkilöstön johtotehtävissä, hoivayritys Esperi Caren vt. toimitusjohtajana ja psykoterapiakeskus Vastaamon hallituksen puheenjohtajana.

Pilkkeen entinen toimitusjohtaja Minna Martikainen siirtyy yrityksen sisällä uuteen tehtävään, ja hän vastaa jatkossa Pilkkeen yhteiskuntasuhteista tiiviissä yhteistyössä kuntien kanssa. Martikainen on ollut Pilkkeen tarinassa mukana aivan alusta saakka, ja johtanut yrityksen kasvua 14 päiväkodista Suomen suurimmaksi yksityiseksi päiväkotiketjuksi, jolla on nyt yli 180 päiväkotia ympäri maata.

– Pilkkeen kasvun tarina on tehty yhdessä, ja haluan erityisesti kiittää pilkeläisiä työntekijöitämme, upeaa hyvän päivän tekijöiden työyhteisöä. Olemme nousseet pienestä paikallisesta päiväkotiketjusta Suomen suurimmaksi valtakunnalliseksi toimijaksi. Matkalla olemme pystyneet vaikuttamaan ja kehittämään suomalaisten lasten varhaiskasvatusta ja vaalia lapsuuden erityistä arvoa. Tätä työtä jatkan rakentamalla entistäkin vahvempaa sidettä kuntiin ja muihin sidosryhmiin, Martikainen kommentoi.

Pilke kiittää koko sydämestään Minnaa sitoutuneesta työstä Pilkkeellä. Hänellä on ollut merkittävä rooli yrityksen kasvussa ja hyvän päivän tarjoamisessa yli 10 000 lapselle. Pilke jatkaa pitkäjänteistä työtä suomalaisten lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin eteen katsoen tulevaisuuteen valoisasti.

Lisätietoja:
Kirsi Ristaniemi,
Pilke päiväkodit Oy:n viestintäjohtaja
p. 040 779 3776
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi