Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit Oy on ostanut Kangasalan Englanninkielisen Leikkikoulun

Pilkkeen toiminta laajenee Pirkanmaalla uuden yrityskaupan myötä. Nyt Pilke-päiväkoteja on Pirkanmaalla yhdeksän.

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Kangasalan Englanninkielinen Leikkikoulun päiväkotiliiketoiminnan. Päiväkoti siirtyi Pilke päiväkodeille 1.12.2018.

 

Kangasalan Englanninkielinen Leikkikoulu sijaitsee osoitteessa Pikonlinnantie 240, 36280 Pikonlinna. Päiväkoti toimii entisen Pikonlinnan sairaalan lastenosaston tiloissa.

 

Kangasalan Englanninkielinen Leikkikoulu on kannatusyhdistyksen ylläpitämä, kaksikielistä varhaiskasvatusta tarjoava, yksityinen päiväkoti. Enkku on perustettu jo vuonna 1973 ja sen vanhasta kerhomuotoisesta toiminnasta muistuttaa vielä hauska nimi Leikkikoulu.

 

“Mukava saada pitkät perinteet omaava enkkupäiväkoti vahvistamaan Pilkkeen enkkujoukkuetta. Talossa toteutetaan kivasti myös luontopedagogiikkaa. ” kommentoi Pilke päiväkotien Keski-Suomen aluejohtaja Jenni Mäkelä.

 

”Olemme erittäin iloisia löydettyämme hyvän jatkajan enkkupäivakodin toiminnalle. Uskomme vahvasti Pilkkeen tuovan lastemme päivä- ja esikoulutoimintaan uusia monipuolisia  mahdollisuuksia tulevina vuosina.” kommentoi Kangasalan Englanninkielisen Leikkikoulun Kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Suvi Murtolahti.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 102 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Jenni Mäkelä
Keski-Suomen aluejohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 040 457 0564
jenni.makela@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi