Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit Oy on ostanut kaksi päiväkotia Kajaanista

Pilke päiväkodit Oy on ostanut kaksi päiväkotia Kajaanista, Valonkadun päiväkodin sekä päiväkoti Onni ja Ilonan. Yrityskaupat sinetöitiin 10. joulukuuta 2018.

 

Valonkadun päiväkoti on valmistunut 1.8.2018 ja se sijaitsee osoitteessa Valonkatu 1, 87250 Kajaani. Päiväkodissa on 76 paikkaa 0–6-vuotiaille lapsille. Onni ja Ilona sijaitsee osoitteessa Kisatie 20, 87250 Kajaani. Päiväkodissa on 24 hoitopaikkaa 2–6 – vuotiaille lapsille.

 

”Pidän yrityskauppaa hyvänä mahdollisuutena jatkaa tätä työtä ilman yrittäjän haasteita. Isomman organisaation myötä saamme apuja ja tukea moniin eri käytännön asioihin. Lisäksi yksityisen
varhaiskasvatuksen asioita suunnitellaan ja kehitetään Pilkkeellä, joten on hienoa saada tätä tietoa käyttöömme.” kertoo 13 vuotta päiväkotiyrittäjänä toiminut Päivi Oikarinen.

 

Päiväkotien arkitoiminnot jatkuvat ennallaan. Yrityskaupan myötä Päivi Oikarinen siirtyy Pilke päiväkotien vahvuuteen Kainuun aluekoordinaattoriksi ja jatkaa myös päiväkotien johtajana.

 

Pilke avaa tammikuussa 2019 päiväkodin Sotkamoon uudisrakennukseen Kirkkotielle. Päiväkoti Pajupilli on musiikki- ja luontopainotteinen ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

 

“Valonkadun sekä Onnin ja Ilonan myötä saamme vahvaa, kainuulaista osaamista Pilkkeelle. On hienoa saada yksiköt Pilkkeelle Sotkamon päiväkoti Pajupillin kaveriksi.” kommentoi Pilke
päiväkotien aluejohtaja Sanna Paukkunen.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on nyt 107 päiväkotia ympäri Suomen. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke päiväkodeissa leikkii ja kasvaa noin 6200 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle!

 

Lisätietoja:
Sanna Paukkunen
Aluejohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 040 450 6304
sanna.paukkunen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi

 

Päivi Oikarinen
Omistaja
Valokadun päiväkoti Oy ja Päiväkoti Onni ja Ilona
p. 050 323 0517
paivi.p.oikarinen@gmail.com

 

Lue lisää Valokadun päiväkodista Pilkeen sivuilta!

Lue lisää Onni ja Ilonasta Pilkkeen sivuilta!