Pilke tiedottaa

Pilke tiedottaa: Pilke päiväkodit Oy on ostanut englanninkielisen päiväkodin Kouvolasta

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Kouvolan Suomi-Amerikka yhdistyksen päiväkoti Smilen liiketoiminnan. Päiväkoti siirtyi Pilke päiväkodeille 1.2.2019.

 

Päiväkoti Smile sijaitsee Kouvolassa osoitteessa Utinkatu 43, 45200 Kouvola. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa on reilu 20 päiväkotipaikkaa 3–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Päiväkodin  arkitoiminnot jatkuvat ennallaan.

 

”Olen oikein tyytyväinen ja helpottunut, että henkilökunnan työ on turvattu ja perheiden asiakassuhteet säilyvät ennallaan. Yhdistyksemme resurssit eivät enää olisi riittäneet päiväkotitoiminnan ylläpitämiseen. Päiväkoti saa vakavaraisen ja alaan perehtyneen omistuspohjan sekä yhteistyö Kouvolan kaupungin kanssa voi jatkua entisellään.”, sanoo SAM Kouvolan puheenjohtaja Tuija Väyrynen.

 

Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen.

 

”Kouvolassa pitkän perinteen omaava Suomi-Amerikka yhdistyksen päiväkoti Smile on loistava lisä Pilkeperheeseen Kouvolassa. Sen englanninkielinen toiminta tuo lisäosaamista pilkeläisille ja hyvä sijainti päiväkoti Soinnun lähellä mahdollistaa yhteisen tekemisen päiväkotien välillä.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

 

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tarjoava yritys, jolla on 111 päiväkotia ympäri Suomen. Pilkkeellä on ennestään kaksi päiväkotia, Sointu ja Kuperkeikka, Kouvolassa. Varhaiskasvatustoiminnan lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 29 koululla ja muuta kerhotoimintaa. Pilke-päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa leikkii ja kasvaa yli 7000 lasta ja yritys työllistää noin 1100 varhaiskasvatuksen ammattilaista. Pilke päiväkotien laatulupaus on – parasta oppia pienelle.

 

Lisätietoja:
Minna Martikainen
Toimitusjohtaja
Pilke päiväkodit Oy
p. 044 5212 159
minna.martikainen@pilkepaivakodit.fi
www.pilkepaivakodit.fi