Pilke tiedottaa

Tiedote: Pilke päiväkodit on ostanut nokialaisen Peppi & Bobby -päiväkodin

LEHDISTÖTIEDOTE 20.6.2016

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Nokian Englanninkielisen Päiväkodin – Pilkkeen englanninkielinen päiväkotitoiminta vahvistuu

Pilke päiväkodit Oy on ostanut Nokian Englanninkielisen Päiväkodin. Vanhempainyhdistyksen ylläpitämä, jo vuodesta 1971 lähtien toiminut englanninkielinen päiväkoti Peppi & Bobby (“Nokian enkku”) siirtyy osaksi Pilkkeen toimintaa 1. elokuuta 2016 alkaen.

Samanaikaisesti päiväkoti muuttaa Nokian Orellinkadun tiloista kesällä valmistuvaan uudisrakennukseen Vikkulankadulle. Uusissa tiloissa on 120 paikkaa 10 kk–6-vuotiaille lapsille. Toiminta on yli 3-vuotiailla englanninkielistä kahdessa ryhmässä ja suomenkielistä kahdessa ryhmässä sekä alle 3-vuotiailla suomenkielistä.

”Olemme todella innoissamme saadessamme vahvistusta Pilkkeen kaksikieliseen opetukseen ja voimme jakaa osaamista sekä välineistöä nykyisten englanninkielipainotteisten päiväkotiemme kanssa.” kommentoi Pilke päiväkotien toimitusjohtaja Minna Martikainen.

Pilke päiväkodeilla on ennestään kuusi englanninkielipainotteista päiväkotia: Taikapirtti ja Taikavuori Helsingissä, Merikatti Espoossa, Tähtimetsä Turussa, Kiddy House Keravalla ja Tiilimäki Porissa.

Pilke päiväkodit Oy on kotimainen varhaiskasvatuspalveluja tuottava yritys, jolla on yhteensä 46 päiväkotia Uudellamaalla, Lahdessa, Kouvolassa ja Turun seudulla.

Lisäksi Pilke järjestää perusopetuksen iltapäivätoimintaa 23 koululla Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa, Lahdessa, Porissa ja Vantaalla. Pilkkeen toiminnassa on mukana noin 3300 lasta. Työntekijöitä on noin 630.