Pilke tiedottaa

Pilke avaa uuden englanninkielisen päiväkodin Pasilaan

Englanninkieliselle varhaiskasvatukselle on kysyntää.

Pilke päiväkodit Oy avaa englanninkielisen päiväkodin, Pilke Playschool Pasilan, Helsinkiin Höyrykadulle tammikuussa 2022.

Pilke Playschooleissa lapset pääsevät sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Päiväkodeissa toteutetaan suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä.

”Englanninkieliset päiväkotimme ovat herättäneet paljon kiinnostusta. Tutkimustiedot osoittavat, että̈ mitä̈ varhaisemmassa vaiheessa lapselle annetaan mahdollisuus oppia vieras kieli, sitä paremmin sen omaksuminen sujuu.” kertoo Pilke päiväkotien Helsingin aluejohtaja Johanna Raski-Pitkänen.

Päiväkodin johtajana aloittaa Pilkkeen pitkäaikainen ja pidetty päiväkodin johtaja Janaina Bittencourt, joka luotsaa suosittua Pilke Playschool Taikavuorta Helsingin Kalliossa.

Pilkkeellä on ennestään kahdeksan englanninkielistä Playschool-päiväkotia Espoossa, Helsingissä, Jyväskylässä ja Lempäälässä ja kaiken kaikkiaan 21 yksityistä päiväkotia Helsingissä.

Lisätietoja:
Johanna Raski-Pitkänen, aluejohtaja, Pilke päiväkodit Oy
p. 040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi