Pilke tiedottaa

Pilke avaa musiikkipainotteisen päiväkodin Nokian keskustaan

Pilke päiväkodit avaa musiikkipainotteisen, 33-paikkaisen päiväkodin, Pilke Melodian, Nokian Välikadulle tammikuussa 2023.

Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Tavoitteena on myös antaa virikkeitä jatkuvan musiikkiharrastuksen syntymiseen. Musiikkipainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa muun muassa laulamisena, soittamisena, musiikin kuunteluna, loruiluna, improvisointina, liikkumisena ja tanssimisena.

”Varhaiskasvatuksen toteuttamisessa koemme tärkeänä lasten leikin, oivaltamisen ja osallisuuden toteutumisen lämpimässä vuorovaikutuksessa kasvattajien kanssa. Pienten lasten päivään sisältyy musiikki- ja ilmaisupedagogian lisäksi monipuolista toimintaa uuden päiväkodin sisätiloissa, pihalla ja retkillä varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.” kertoo Pilkkeen Pirkanmaan aluejohtaja Jenni Mäkelä.

Päiväkotiin voi hakea palveluseteliä Nokian kaupungilta. Pilkkeellä̈ on ennestään kaksi palvelusetelipäiväkotia Nokialla: kaksikielinen päiväkoti Peppi & Bobby Vikkulankadulla ja liikuntapainotteinen päiväkoti Laivurinkadulla

Lisätietoja: Jenni Mäkelä, Pirkanmaan aluejohtaja, Pilke päiväkodit Oy p. 040 457 0564 jenni.makela@pilkepaivakodit.fi