Pilke tiedottaa

Pilke avaa ICEC-päiväkodin Kauniaisiin uuteen hirsirakennukseen

Lehdistötiedote 18.2.2021 

Pilke päiväkodit Oy avaa englanninkielisen ICEC-päiväkodin Kaunaisiin osoitteeseen Kasavuorentie 6 elokuussa 2021.

ICEC-päiväkodissa on seitsemän lapsiryhmää 0–5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa noudatetaan sekä suomalaista valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa että englantilaista EYFS-varhaiskasvatussuunnitelmaa. Päiväkodin toiminnassa korostetaan lasten luovuutta, leikkiä, monikulttuurisuutta ja osallistavaa oppimista.

 

Yksityiset ICEC-päiväkodit tarjoavat 30 vuoden kokemuksella englanninkielistä varhaiskasvatusta n. 400 lapselle pääkaupunkiseudulla sekä Kempeleessä yhteensä yhdeksässä päiväkodissa.

”Olemme innoisamme ensimmäisestä palvelusetelipäiväkodistamme Kauniaisiin. Englanninkielinen päiväkotimme on herättänyt paljon kiinnostusta. Tutkimustiedot osoittavat, että̈ mitä̈ varhaisemmassa vaiheessa lapselle annetaan mahdollisuus oppia vieras kieli, sitä paremmin sen omaksuminen sujuu.” kertoo Pilke päiväkotien asiakkuusjohtaja Riikka Mattsson.

 

Hirsipäiväkoti on satsaus lasten ja työntekijöiden hyvinvointiin

 

Pilke päiväkodit Oy uudistaa osaltaan päiväkotirakentamista Suomessa. Yrityksellä on jo yli 10 yhteistyökumppaniemme kanssa toteutettua, hirsirakenteista päiväkotia ympäri maan, ja lisää on suunnitteilla. Hirsipäiväkoti on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja sekä rakennuksia, joiden hiilijalanjälki on mahdollisimman alhainen. Hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta.

Pilke päiväkotien tavoitteena on huomioida rakentamisessa kestävän kehityksen sekä terveellisen rakentamisen periaatteita. Hirsipäiväkodin ulkoseinärakenne on tehty Honkarakenteen hengittävästä, painumattomasta hirrestä ja akustointi tehdään allergisoimattomalla puukuitulevyllä villapohjaisten materiaalien sijaan. Päiväkodissa panostetaan myös laadukkaaseen ilmanvaihtoon. Älyohjattu ilmanvaihtojärjestelmä mittaa ilmanlaatua reaaliajassa ja säätää sitä tilan käytön ja tarpeen mukaan.

 

Lisätietoja:

Asiakkuusjohtaja
Riikka Mattsson
Pilke päiväkodit Oy
Puh.  040 579 9066
riikka.mattsson@pilkepaivakodit.fi   

 

Pilke päiväkodit Oy on kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta, esiopetusta, iltapäiväkerhotoimintaa sekä lastenhoidon palveluja, ja autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi. Ennen kaikkea haluamme luoda lapselle hyvän päivän joka päivä.