Pilke tiedottaaYleinen

Pasi Soveri Pilkkeen talousjohtajaksi

Pilke päiväkotien uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty kauppatieteen kandidaatti Pasi Soveri. Hän aloitti työnsä Pilkkeellä tammikuussa 2023.

Pasi Soveri on aiemmin urallaan työskennellyt useiden kansainvälisten konsernien Suomen yksiköiden taloushallinnossa, ja viimeiset 15 vuotta talousjohtajana muun muassa Norlandia Päiväkodeilla sekä sosiaali- ja hoivapalveluja tuottavalla Humanalla.

Pilkkeen talousjohtajana Pasi Soveri vastaa koko yrityksen taloushallinnosta, IT:stä ja kiinteistöistä. Hän johtaa taloushallinnon tiimiä, jossa on controllereita, laskuttajia sekä kiinteistöhallinnan ja IT:n ammattilaisia. Soveri kuuluu myös Pilkkeen johtoryhmään.

Pasi Soveri kertoo, että työ Pilkkeellä kiinnosti häntä muun muassa siksi, että Pilke on Suomen suurin yksityinen varhaiskasvatusketju ja yritys toimii erityisen merkityksellisellä toimialalla.

“Pilkkeellä on vahva arvopohja ja maine laadukkaana ja luotettavana toimijana. Laadukkaalla varhaiskasvatuksella on suuri vaikutus ihmisten ja koko yhteiskunnan menestymiseen, sillä tukeva pohja jatkuvaan oppimiseen luodaan jo varhaisessa vaiheessa”, Soveri sanoo.

Pilkkeen taloushallinto tukee yrityksen toimintaa ja päiväkoteja monipuolisesti ja tuottaa laadukasta ja tehokasta sisäistä palvelua jokaiselle työntekijälle.

“Tuon Pilkkeelle omaa osaamistani ja vuosien varrelta mukaan tarttuneita hyviä toimintatapoja. Näin voin auttaa tekemään Pilkkeestä entistäkin paremman yrityksen. Odotan innolla, että pääsen työhön käsiksi oman ammattitaitoisen tiimini kanssa”, Pasi Soveri sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, Pilke päiväkodit Oy,
puh. 050 537 2595 tai mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi