This post is available in: In English

Pilke musiikkipäiväkoti Taikatuuli

Musiikin taikaa – yhteistä aikaa!

Ryhmät

Pienryhmät (1-5-v)
puh. 040 710 7788

Eskarit
puh. 040 710 7797

Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 300 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 6:30–17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Taikatuuli on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Ylivieskan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Pilke Taikatuuli on pieni 35-paikkainen musiikkipainotteinen päiväkoti Ylivieskassa

Pilke Taikatuulen musiikkipainotteisessa päiväkodissa on 35 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Taikatuulessa musiikki ja laululeikit rytmittävät viikkojen toimintaa. Taikatuulen lapset käyvät myös metsäretkillä ja kävelyillä lähiympäristössä. Mikäpä estäisi laulamisen tai soittimien löytymisen myös luonnon keskeltä.

Pienryhmätoiminta

Alakerran 1-5-vuotiaat lapset toimivat omissa pienryhmissään, joissa lauletaan, leikitään ja harjoitellaan ikätason mukaisia kädentaitoja. Mukana lauluissa voidaan käyttää niin oikeita kuin kehosta löytyviä soittimia, jotka auttavat oman kehon tuntemisessa ja hallinnassa. Rytmittelyt ja riimit kehittävät myös lapsen sanavarastoa mukavalla ja helpolla tavalla.

Eskarit

Talon yläkerrassa touhuavat eskarit,joilla riittääkin puuhaa tehtävien ja satupäivien lisäksi musisoinnin ja kädentaitojen parissa. Eskari on maanantaista torstaihin klo 9-13. Perjantaina eskari loppuu klo 12.

Painotus

Musiikki

Sijainti

Yhteystiedot

Jenni Jyrinki - Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodin johtaja

Jenni Jyrinki

Puh. 040 710 7787
jenni.jyrinki@pilkepaivakodit.fi

Alakerran puh. 040 710 7788
Yläkerran puh. 040 710 7797

Kirkkotie 3
84100 Ylivieska

Hae päiväkotipaikkaa

Päiväkodit ylivieska
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Hae palveluseteliä Ylivieskan kaupungin sivuilta

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

6.00-7.00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8.30 -11  Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päivälevon aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

n. 14.00 Välipala
14.30 Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
17.00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!