Pilke yksityiset päiväkodit
Ylivieska

Päiväkodit ylivieska

Pilke musiikkipäiväkoti Taikatuuli

Pilke Taikatuulen musiikkipainotteisessa päiväkodissa on 35 hoitopaikkaa 1-6-vuotiaille lapsille. Taikatuulessa musiikki ja laululeikit rytmittävät viikkojen toimintaa. Taikatuulen lapset käyvät myös metsäretkillä ja kävelyillä lähiympäristössä. Mikäpä estäisi laulamisen tai soittimien löytymisen myös luonnon keskeltä.

Päiväkodin johtaja Jenni Jyrinki
puh. 040 710 7787
jenni.jyrinki@pilkepaivakodit.fi

Kirkkotie 3
84100 Ylivieska

Päiväkodit Ylivieska

Pilke luontopäiväkoti Taikaniitty

Pilke luontopäiväkoti Taikaniitty on Luonnossa kotonaan -päiväkoti, jossa tarjotaan luonto- ja ympäristöpainotteista varhaiskasvatusta 1-5-vuotiaille lapsille. Taikaniityn tavoitteena on tarjota lapselle turvallinen ja lapsilähtöinen kasvatus kodinomaisessa ja monipuolisessa ympäristössä, jossa lapsen on mahdollista oppia kaikin aistein, vuorovaikutuksessa aikuisen kanssa.

Päiväkodin johtaja Elina Salmela
puh.040 710 7795
elina.salmela@pilkepaivakodit.fi

Vesalantie 10
84100 Ylivieska

Pilke Taikametsä

Pilke-päiväkoti Taikametsässä on 21 hoitopaikkaa 1-5-vuotiaille lapsille. Tiitiäiset harjoittelevat vielä arkirutiineja yhdessä aikuisen kanssa. Naavanuttujen kädentaidot ovat jo hieman harjaantuneempia kuin Tiitiäisten, ja myös ruokailu onnistuu omin avuin. Taikapähkinät osaavat jo mallikkaasti jonottaa ruokajonossa ja odottaa omaa vuoroaan.

Päiväkodin johtaja ​Elina Korjonen
puh. 040 710 7785
elina.korjonen@pilkepaivakodit.fi

Ouluntie 2
84100 Ylivieska

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa