This post is available in: In English

Pilke musiikkipäiväkoti Nummenharju

Musiikin taikaa, yhteistä aikaa!

Ryhmät

Sävelet (alle 3v.)
puh. 045 1128 123

Soinnut (2-5v.) 
puh. 045 1128 124

Sinfoniat (2-5v.) 
puh. 040 4589 639

Sonaatit (esiopetus) 
puh. 045 1128 125

Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Nummenharju on Tuusulan kunnan ostopalvelupäiväkoti. Hae päiväkotipaikkaa kunnan verkkosivuilta.

Pilke musiikkipäiväkoti Nummenharjussa musiikillisia kokemuksia ja elämyksiä päivittäin

Pilke musiikkipäiväkoti Nummenharju  perustettiin Tuusulaan, Nummenharjun asuntomessualueelle vuonna 2000. Olemme ostopalvelupäiväkoti, joten paikkoja haetaan Tuusulan kunnan kautta. Talossa toimii neljä pienryhmää; Sävelet, Soinnut, Sinfoniat ja Sonaatit, Jokaista ryhmää ohjaa tiimipari.

Meillä Nummenharjussa tavoitteena on tuottaa lapsille musiikillisia kokemuksia ja elämyksiä päivittäin ja sitä kautta vahvistaa suhdetta musiikkiin. Lapsilla on mahdollisuus ilmaista itseään päivittäin laulaen, soittaen, lorutellen, riimitellen, kuunnellen ja musiikin tahdissa liikkuen. Kannustamme lapsia käyttämään mielikuvitustaan tarjoamalla erilaisia keinoja ilmaisuun niin ohjatuilla hetkillä kuin arjen lomassa. Tärkeintä on musiikin tuoma ilo ja onnistumisen kokemukset.

Kokoonnumme kerran viikossa koko talon yhteisiin lauleloihin ja kerran kuussa suurempaan lauluhetkeen. Päiväkodissamme on myös Metsämörri-toimintaa joka ryhmällä noin kerran viikossa.

Painotus

Musiikki

Sijainti

Yhteystiedot

opettaja_pollo

Päiväkodin johtaja Minna Puusniekka
Puh. 040 905 3002
minna.puusniekka@pilkepaivakodit.fi

nummenharju@pilkepaivakodit.fi

Naavankierto 2
04300 Tuusula

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!