PILKE PÄIVÄKODIT TUUSULA

Tuusulan yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Tuusula

Pilke Aarteiden TaloPilke Aarteiden Talo on taidepäiväkoti, joka sijaitsee Tuusulantien varrella Hyrylässä vehreällä Korkin alueella. Liikenneyhteydet ovat sujuvat sekä muuhun Tuusulaan sekä Helsinkiin. Päiväkodin metsäinen lähiympäristö tarjoaa hyviä liikunta- ja retkimaastoja sekä leikkipaikkoja löydettäviksi. Ateljee on Aarteiden Talon sydän, missä lapset tutkivat elämän ilmiöitä kuvataideopettajan kanssa. Erilaiset materiaalit ja tekniikat tulevat tutuiksi kokeilemalla. Kuvataiteellisen toiminnan kautta lasten ajatukset ja tunteet saavat muodon sekä värin. Päiväkodissa on myös värikylpytoimintaa.

Päiväkodin johtaja Carita Takala
Puh. 040 905 2928
carita.takala@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke liikuntapäiväkoti HuiskePilke liikuntapäiväkoti Huiske sijaitsee Halkivahan asuinalueella Tuusulassa. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan. Huiske tarjoaa lapsille ohjattua ja tavoitteellista liikunta säännöllisesti. Tuemme lasten päivittäistä omaehtoista liikkumista järjestäen oppimisympäristön liikunnan kannalta houkuttelevaksi ja innostavaksi. Lapsilla on lupa liikkua niin sisällä kuin ulkona. Huiskeen liikunta on vauhtia, elämyksiä, onnistumisia, seikkailua, hikeä ja kuplivaa naurua.

Päiväkodin johtaja Suvi Sumkin
Puh. 040 451 7034
suvi.sumkin@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke liikuntapäiväkoti VauhtiPilke liikuntapäiväkoti Vauhti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä omakotialueella Tuusulan Lahelassa. Päiväkoti piha-alueineen on suunniteltu erityisesti lapsille soveltuviksi. Tilat ovat avarat ja niissä on tilaa liikkua ja leikkiä. Vauhti tarjoaa lapsille ohjattua ja tavoitteellista liikunta säännöllisesti. Tuemme lasten päivittäistä omaehtoista liikkumista järjestäen oppimisympäristön liikunnan kannalta houkuttelevaksi ja innostavaksi. Lapsilla on lupa liikkua niin sisällä kuin ulkona. Vauhdin liikunta on vauhtia, elämyksiä, onnistumisia, seikkailua, hikeä ja kuplivaa naurua.

Päiväkodin johtaja Tarja Haapsaari
Puh. 044 2982 388
tarja.haapsaari@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti NummenharjuPilke musiikkipäiväkoti Nummenharju sijaitsee Tuusulassa Nummenharjun asuntomessualueelle. Nummenharjussa tavoitteena on tuottaa lapsille musiikillisia kokemuksia ja elämyksiä päivittäin ja sitä kautta vahvistaa suhdetta musiikkiin. Lapsilla on mahdollisuus ilmaista itseään päivittäin laulaen, soittaen, lorutellen, riimitellen, kuunnellen ja musiikin tahdissa liikkuen. Kokoonnumme kerran viikossa koko talon yhteisiin lauleloihin ja kerran kuussa suurempaan lauluhetkeen. Päiväkodissamme on myös Metsämörri-toimintaa joka ryhmällä noin kerran viikossa.

Päiväkodin johtaja Mira Tuohenmaa-Virtanen
Puh. 040 905 3002
mira.tuohenmaa-virtanen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit