Pilke yksityiset päiväkodit
Tuusula

Pilke musiikkipäiväkoti Nummenharju

Pilke musiikkipäiväkoti Nummenharju sijaitsee Tuusulassa Nummenharjun asuntomessualueelle. Nummenharjussa tavoitteena on tuottaa lapsille musiikillisia kokemuksia ja elämyksiä päivittäin ja sitä kautta vahvistaa suhdetta musiikkiin. Lapsilla on mahdollisuus ilmaista itseään päivittäin laulaen, soittaen, lorutellen, riimitellen, kuunnellen ja musiikin tahdissa liikkuen.

Päiväkodin johtaja Minna Puusniekka
Puh. 040 905 3002
minna.puusniekka@pilkepaivakodit.fi

Naavankierto 2
04300 TUUSULA

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhti

Pilke liikuntapäiväkoti Vauhti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä omakotialueella Tuusulan Lahelassa. Päiväkoti piha-alueineen on suunniteltu erityisesti lapsille soveltuviksi. Tilat ovat avarat ja niissä on tilaa liikkua ja leikkiä. Vauhti tarjoaa lapsille ohjattua ja tavoitteellista liikunta säännöllisesti. Vauhdin liikunta on vauhtia, elämyksiä, onnistumisia, seikkailua, hikeä ja kuplivaa naurua.

Päiväkodin johtaja Emöke Bardi-Jankujne
Puh. 044 298 2388
emoke.bardi-jankujne@pilkepaivakodit.fi

Neitoperhonkuja 2
04330 LAHELA

Pilke liikuntapäiväkoti Huiske

Pilke liikuntapäiväkoti Huiske sijaitsee Halkivahan asuinalueella Tuusulassa. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan. Huiske tarjoaa lapsille ohjattua ja tavoitteellista liikunta säännöllisesti. Keskiviikkoisin päiväkodin lapsille järjestetään enkkukerhoa.

Päiväkodin johtaja Suvi Sumkin
Puh. 040 451 7034
suvi.sumkin@pilkepaivakodit.fi

Rahkasammaleentie 1
04300 TUUSULA

hirsipäiväkodit

Pilke Aarteiden Talo

Pilke Aarteiden Talo on taidepäiväkoti, joka sijaitsee Tuusulantien varrella Hyrylässä vehreällä Korkin alueella. Liikenneyhteydet ovat sujuvat sekä muuhun Tuusulaan sekä Helsinkiin. Päiväkodin metsäinen lähiympäristö tarjoaa hyviä liikunta- ja retkimaastoja sekä leikkipaikkoja löydettäviksi. Ateljee on Aarteiden Talon sydän, missä lapset tutkivat elämän ilmiöitä kuvataideopettajan kanssa. Taidepainotteista varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotialle lapsille.

Päiväkodin johtaja Mija Husar-Pihkala
Puh. 040 905 2928
mija.husar-pihkala@pilkepaivakodit.fi

Korkinporras 1
04320 TUUSULA

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa