PILKE PÄIVÄKODIT TAMPERE

Tampereen yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Tampere

Pilke liikuntapäiväkoti Pispala, TamperePilke liikuntapäiväkoti Pispala on Tampereen ostopalvelupäiväkoti. Se sijaitsee Haulitornin kupeessa, Ahjolankatu 3:ssa. Päiväkoti Pispala tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 51 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodin johtaja Kata Alastalo
Puh. 040 457 1388
kata.alastalo@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti Nuottisilta, TamperePilke musiikkipäiväkoti Nuottisilta Tampereen Annalankadulle tammikuussa 2017. Päiväkodissa on 48 hoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkoti Nuottisillassa musiikilla on tärkeä merkitys arjen jokaisessa hetkessä. Musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu.

Päiväkodin johtaja Kirsi Kurkinen
puh. 040 9053 690
kirsi.kurkinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti Hokaus, TamperePilke tiedepäiväkoti Hokaus avasi ovensa 1.8.2016 Tampereen Vuoreksessa. Luonnontiedepainotteinen päiväkoti asettuu luonnikkaasti Tampereen uuteen ja moderniin kaupunginosaan, jossa yhdistyy luonnonläheisyys, laadukas arkkitehtuuri, ekologisuus, uusimmat tekniset ratkaisut ja pikkukaupunkimaiset palvelut.

Päiväkodin johtaja Kirsi Kurkinen
puh. 040 9053 690
kirsi.kurkinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit