International Language School

English daycare

Ryhmät

Päiväkotilaiset

Esikoululaiset

Hinnat

Enintään 340 €/kk

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7.30 – 16.30

Hakeminen

International Language School on palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Jyväskylän kaupungin sivuilta ja täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

International Language School on lämminhenkinen englanninkielinen päiväkoti Jyväskylässä

International Language School on englanninkielinen päiväkoti Jyväskylässä. Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lämminhenkistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta. Päiväkodissa noudatetaan Suomen varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Haluamme tarjota kaikille lapselle turvallisen oppimisympäristön ja toimintamme keskiössä on pedagogiikka. Meille on tärkeää lapsen sosiaalisten taitojen kehittyminen ja yksilöllinen kasvu. Päivittäiset toiminnat vaihtelevat lapsen iän ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kannustamme kuitenkin kaikkia lapsia osallistumaan päivittäisiin aktiviteetteihin ja nauttimaan musiikista, ilmaisutaidosta, kädentaidoista, liikunnasta ja tietotekniikasta. Pienempien kohdalla painotamme oppimista leikin kautta.

Painotus

Englannin kieli

Sijainti

Yhteystiedot

ILS-johtaja-blackwhite

Päiväkodin johtaja

Suvi Schuurman

Puh. 050 462 5838
suvi.schuurman@pilkepaivakodit.fi

Kalevankatu 10
40100 Jyväskylä

Hae päiväkotipaikkaa

paivakodit_kaupungeittain
Täytä Pilke päivähoitohakemus

Hae palveluseteleitä Jyväskylän kaupungin sivuilta

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Aamu- ja välipalan valmistuksesta huolehtii päiväkodin huoltaja. Pilkkeellä on käytössä ravintoterapeutin tekemä terveellinen aamu- ja välipalalista, joka vastaa uutta varhaiskasvatuksen ruokailusuositusta. Listalla on monipuolinen kattaus kotimaisia marjoja, juureksia ja vihanneksia sekä täysjyväviljatuotteita. Listalta on poistettu sokerikyllästetyt jugurtit ja rahkat sekä makkarat. Lisäaineiden määrää on myös vähennetty.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8:30 Esiopetus alkaa
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

12:30 Esiopetus päättyy
13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!