This post is available in: In English

Pilke Emilia

Parasta oppia pienelle!

Ryhmät

Puh. 0400 467 524

Vemmelsääret (alle 3v.)

Heinähatut (yli 3v.)

Hinnat

Asiakasmaksu enimmillään 319 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7 – 17 (tarvittaessa).

Hakeminen

Emilia on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Oulun kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Päiväkotiin voi myös hakea yksityisen hoidon tuella. Juttele asiasta päiväkodin johtajan kanssa.

Pilke Emilia tarjoaa monipuolista toimintaa Oulussa

Emilia on pieni ja kodikas päiväkoti, joka on toiminut vuodesta 1994 lähtien Maakotkantiellä. Emiliassa on 44 päiväkotipaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Päiväkoti Emiliassa tutkitaan ja ihmetellään yhdessä lasten kanssa. Lasten kanssa pidettävät keskustelutuokiot antavat ideoita yhdessä toteutettaviin aktiviteetteihin. Projektityöskentely antaa mahdollisuuden toimia ryhmässä, unohtamatta itsenäistä ajattelua. Aikuiset mahdollistavat lapsille turvallisen ympäristön myös vapaaseen leikkiin. Vapaa leikki on lapselle mainio tilaisuus oppia sosiaalisia taitoja ja tutustua toisiin lapsiin leikin lomassa.

Lapsilta, vanhemmilta ja ympäristöstä tulevat aiheet käydään läpi piirtämällä, maalaamalla, askartelemalla, kirjallisuutta tutkimalla – unohtamatta musiikkia, liikuntaa ja jokapäiväistä toimintaa.

Sijainti

Yhteystiedot

Mira Saloranta - Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodin johtaja Mira Saloranta
puh. 046 922 7153
mira.saloranta@pilkepaivakodit.fi

Maakotkantie 14
90250 Oulu

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_varhaiskasvattaja
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Hae palveluseteliä Oulun kaupungin sivuilta

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

6.00-7.00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8.30 -11  Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päivälevon aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

n. 14.00 Välipala
14.30 Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
17.00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!