Pilke päiväkodit
Kaupunki: Nurmijärvi

Pilke Matilda

Pilke Matilda sijaitsee Nurmijärvellä Klaukkalan Harjulassa rauhallisella pientaloalueella. Lähiympäristöön on mahdollista tehdä metsäretkiä ja kävelymatkan päässä on kaksi leikkipuistoa, urheilukenttä ja pulkkamäki. Pieni lapsi on elämän tutkimusmatkailija. Tutkimista voi tehdä sisällä ja ulkona. Luonto tarjoaa lukemattoman määrän tutkimuskohteita kaikille aisteille. Vaihtuvat vuodenajat antavat monta aihetta ihmettelemiseen. Aikuisen asennoituminen vaikuttaa lapsen intoon tutkia ympäristöä ja elämän eri ilmiöitä. Lasta kannustetaan ajattelemaan ja pohtimaan sekä ratkaisemaan ongelmia; aikuinen välttää antamasta valmiita vastauksia.

Päiväkodin johtaja Satu Muhonen
Puh. 045 1259684
satu.muhonen@pilkepaivakodit.fi

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa sijaitsee rauhallisella omakotialueella Nurmijärvellä. Päiväkodissa on tilaa liikkua ja leikkiä, ja ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan.

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen
Puh. 050 359 6815
andrea.vanhanen@pilkepaivakodit.fi

Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha

Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha on kodinomainen päiväkoti Nurmijärven Kirkonkylässä. Helmitarha tarjoaa monipuolista ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa lapset saavat kokea elämän iloa ja rakkautta turvallisessa ympäristössä. Päiväkodin musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu. Helmitarhassa tarjotaan myös espanjan kielirikasteista varhaiskasvatusta ja lapset pääsevät harjoittelemaan arjesta tuttuja käsitteitä espanjaksi yhdessä laulaen ja leikkien.

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen
Puh. 050 359 6815
andrea.vanhanen@pilkepaivakodit.fi

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päivähoitopaikkaa