Pilke päiväkodit
Kaupunki: Nurmijärvi

Päiväkodit Nurmijärvi

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa

Pilke liikuntapäiväkoti Hippa sijaitsee rauhallisella omakotialueella Nurmijärvellä. Päiväkodissa on tilaa liikkua ja leikkiä, ja ympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan.

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen
Puh. 050 359 6815
andrea.vanhanen@pilkepaivakodit.fi

Lumpperintie 6,
01900 NURMIJÄRVI

Pilke Matilda

Pilke Matilda sijaitsee Nurmijärvellä Klaukkalan Harjulassa rauhallisella pientaloalueella. Lähiympäristöön on mahdollista tehdä metsäretkiä ja kävelymatkan päässä on kaksi leikkipuistoa, urheilukenttä ja pulkkamäki. Pieni lapsi on elämän tutkimusmatkailija. Tutkimista voi tehdä sisällä ja ulkona. Luonto tarjoaa lukemattoman määrän tutkimuskohteita kaikille aisteille. Vaihtuvat vuodenajat antavat monta aihetta ihmettelemiseen.

Päiväkodin johtaja Satu Muhonen
Puh. 045 1259684
satu.muhonen@pilkepaivakodit.fi

Graniittitie 1
01840 Klaukkala

Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha

Pilke musiikkipäiväkoti Helmitarha on kodinomainen päiväkoti Nurmijärven Kirkonkylässä. Päiväkodin musiikkikasvatuksen rakennuspalikoina toimivat laulut, laululeikit, lorut, soittaminen, liikunta ja musiikin kuuntelu. Helmitarhassa tarjotaan myös espanjan kielirikasteista varhaiskasvatusta ja lapset pääsevät harjoittelemaan arjesta tuttuja käsitteitä espanjaksi yhdessä laulaen ja leikkien.

Päiväkodin johtaja Andrea Vanhanen
Puh. 050 359 6815
andrea.vanhanen@pilkepaivakodit.fi

Punamullantie 12,
01900 Nurmijärvi

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa