Pilke päiväkodit
Kaupunki: Kuopio

Pilke tiedepäiväkoti Väläys

Pilke tiedepäiväkoti Väläys aukesi Kuopion Saaristokaupunkiin Retiisikadulle elokuussa 2017. Päiväkodissa on 96 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Päiväkotimme oppimisympäristöt on suunniteltu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on myös erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet tieteilijät voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla, suurennuslaseilla, mikroskoopeilla ja valopöydällä. Päiväkodissa järjestetään myös muskaria, tiedekerhoa sekä perhekahvilatoimintaa. Tervetuloa mukaan!

Päiväkodin johtaja Susanna Nissinen
Puh. 040 457 0076
susanna.nissinen@pilkepaivakodit.fi

Pilke taidepäiväkoti Valo

Pilke taidepäiväkoti Valo aukesi uudisrakennukseen Saaristokaupunkiin Paloniementielle elokuussa 2018. Valo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 120 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissa järjestetään myös perhekahvilatoimintaa torstaisin klo 8.30-11.30. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessä oloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä. Tervetuloa!

Päiväkodin johtaja Tuire Jäntti
Puh. 040 457 3950
tuire.jantti@pilkepaivakodit.fi

Pilke musiikkipäiväkoti Ketunpoika

Pilke musiikkipäiväkoti Ketunpojan aukesi Kettulanlahteen elokuussa 2018. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Hae nyt päivähoitopaikkaa!

Päiväkodin johtaja Anne Saarinen
Puh. 040 457 3951
anne.saarinen@pilkepaivakodit.fi

pk_samplekuva

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päivähoitopaikkaa