PILKE PÄIVÄKODIT KUOPIO

Kuopion yksityiset päiväkodit

Päiväkodit Kuopio

Pilke musiikkipäiväkoti KetunpoikaPilke musiikkipäiväkoti Ketunpojan aukesi Kettulanlahteen elokuussa 2018. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Hae nyt päivähoitopaikkaa!

Päiväkodin johtaja Anne Saarinen
Puh. 040 457 3951
anne.saarinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke taidepäiväkoti ValoPilke taidepäiväkoti Valo aukesi uudisrakennukseen Saaristokaupunkiin Paloniementielle elokuussa 2018. Valo tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 120 päivähoitopaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille. Hae nyt päivähoitopaikkaa!

Päiväkodin johtaja Tuire Jäntti
Puh. 040 457 3950
tuire.jantti@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke tiedepäiväkoti VäläysPilke tiedepäiväkoti Väläys aukesi Kuopion Saaristokaupunkiin Retiisikadulle elokuussa 2017. Päiväkodissa on 96 hoitopaikkaa 0-6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Päiväkotimme oppimisympäristöt on suunniteltu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on myös erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet tieteilijät voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla, suurennuslaseilla, mikroskoopeilla ja valopöydällä. Päiväkodissa järjestetään myös muskaria, tiedekerhoa sekä perhekahvilatoimintaa. Tervetuloa mukaan!

Päiväkodin johtaja Susanna Nissinen
puh. 040 457 0076
susanna.nissinen@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit