This post is available in: In English

Päiväkoti Smile

Englannin kieltä – iloista mieltä!

Ryhmät

Puh. 040 730 4197

Alle 5 v. ryhmä

Esiopetusryhmä

Hinnat

Asiakasmaksu enintään 289 €/kk

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7.15 – 17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Päiväkoti Smile on yksityinen palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Kouvolan kaupungin verkkosivuilta ja päiväkotipaikkaa Pilke päiväkotien hakemuksella varhaiskasvatukseen.

Päiväkoti Smile on pieni ja kodikas englanninkielipainotteinen päiväkoti Kouvolassa

Päiväkoti Smile on pieni, leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti. Tunnelma on turvallisen kodikas. Päiväkoti on tarkoitettu 1-5-vuotiaille lapsille ja kysynnän mukaan on myös esiopetusta.

Englannin kieltä arjessa

Päiväkoti Smile on englanninkielipainotteinen. Englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen kielen oppimiseen. Musiikkia ja laulua käytämme myös runsaasti.

Panostamme toimiviin kaverisuhteisiin

Varhaiskasvatuksessa panostamme toimiviin kaverisuhteisiin, hyviin tapoihin ja käyttäytymiseen, toinen toisemme huomioon ottamiseen, myönteiseen, sallivaan ja rauhalliseen ilmapiiriin. Se luo hyvät puitteet antoisalle leikille, oppimisen ilolle, yhdessä toimimiselle ja ystävyydelle – lapsen arvokkaalle arjelle!

Painotus

Englanninkieli

Sijainti

Yhteystiedot

Sanna Pakkanen - Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodin johtaja

Sanna Alho

Puh. 040 457 8206
sanna.alho@pilkepaivakodit.fi

Utinkatu 43,
45200 Kouvola

Hae päiväkotipaikkaa

Smile_päiväkoti, Kouvola
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Hae palveluseteleitä Kouvolan kaupungin sivuilta

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

6.00-7.00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
8.30 -11  Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päivälevon aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

n. 14.00 Välipala
14.30 Pienryhmätoimintaa sisällä ja ulkona.
17.00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!