http://www.pilkepaivakodit.fi/wp-content/uploads/2016/02/marakassit_parallax.jpg

PILKE PÄIVÄKODIT KANGASALA

Yksityiset päiväkodit Kangasala

Päiväkodit Kangasala

Kangasalan EnkkuKangasalan Enkku (Kangasalan englanninkielinen leikkikoulu) on kaksikielinen päiväkoti, jossa puhutaan sekä suomea että englantia. Tavoitteenamme on monipuolista kehittymistä ja oppimista tukevan varhaiskasvatuksen lisäksi tutustuttaa yli 3-vuotiaat lapset englannin kieleen ja rohkaista heitä uuden kielen aktiiviseen käyttöön.

Päiväkodin johtaja Päivi Helanti
puh. 040 457 7499
paivi.helanti@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke musiikkipäiväkoti KannelPilke musiikkipäiväkoti Kannel aukesi Kangasalle Rataniityntielle elokuussa 2017. Päiväkodissa on 60 hoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Musiikkipainotteisen päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia.

Päiväkodin johtaja Katinka Vuorela
puh. 040 456 6994
katinka.vuorela@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Pilke luontopäiväkoti KiuruPilke luontopäiväkoti Kiuru aukesi Ruutanaan maaliskuussa 2019. Kiuru tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta sekä esiopetusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 100 päivähoitopaikkaa  0-6-vuotiaille lapsille. Kiuru on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Luontopäiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta.

Päiväkodin johtaja Katinka Vuorela
puh. 040 456 6994
katinka.vuorela@pilkepaivakodit.fi

Tutustu päiväkotiin »


Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit