Pilke yksityiset päiväkodit
Kaarina

hirsipäiväkodit

Pilke luontopäiväkoti Kanerva

Hirsipäiväkoti Kanerva aukesi tammikuussa 2020 Kohmoon. Kanerva tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa, jossa on 60 päiväkotipaikkaa 0–5 lapsille. Luontopäiväkoti Kanervassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely.

Päiväkodin johtaja Liisa Arfman
Puh. 040 357 8216
liisa.arfman@pilkepaivakodit.fi

Silvolankaari,
20540 Kaarina

Pilke tiedepäiväkoti Kipinä

Avasimme päiväkodin Piispanristiin Nurminiitynkadulle tammikuussa 2018. Pilke päiväkoti Kipinä on tiedepainotteinen ja siellä on 96 päiväkotipaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkotiin on rakennettu mm. leikkitilat siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun.

Päiväkodin johtaja Susanna Nopanen
Puh. 040 457 0086
susanna.nopanen@pilkepaivakodit.fi

Nurminiitynkatu 1
20760 Piispanristi

Pilke Omppula

Pilke Omppula on yksityinen päiväkoti Piikkiön Raadelmassa, joka tarjoaa päivähoitoa Piikkiön ja sen lähialueiden lapsille. Korostamme toiminnassamme luonnon tärkeyttä. Vietämme paljon aikaa lähimetsässä ja opettelemme tuntemaan ja kunnioittamaan luontoa. Lapset oppivat arjessa tutkien, aistien ja yhdessä toimien.

Päiväkodin johtaja Kati Lahtinen
Puh. 040 455 7479
kati.lahtinen@pilkepaivakodit.fi

Hartmanintie 2
21500 Piikkiö

Pilke musiikkipäiväkoti Aurora

Pilke musiikkipäiväkoti Aurora aukesi vuoden vaihteessa Piispanristiin. Päiväkodissa järjestetään varhaiskasvatusta myös ruotsin kielellä. Lapset käyttävät kieltä oman ryhmänsä ruotsinkielisten kasvattajien kanssa kaikessa päiväkodin toiminnassa, leikeissä ja arjen hetkissä. Hae nyt päiväkotipaikkaa!

Päiväkodin johtaja Mia Mäkinen
Puh. 040 4578943
mia.makinen@pilkepaivakodit.fi

Nurminiitynkatu 3
20760 Piispanristi

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_lapsi ulkona

Hae päiväkotipaikkaa
täältä

Hae päiväkotipaikkaa