This post is available in: In English

Pilke Satupuu

Monipuolista toimintaa ja sopivasti hassuttelua!

Ryhmät.

Hinnat

Yksityisen hoidon tuen jälkeen asiakasmaksu on 305 €/kk.

Tiedustele sisaralennusta päiväkodin johtajalta.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

Aukioloajat

Ma–Pe klo 7.30-17 (tarpeen mukaan)

Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Satupuusta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Pilke Satupuussa on aikaa leikeille ja satu-lorutuokioille

Pilke Satupuu on Espoon Kivenlahdessa sijaitseva pieni ja kodinomainen yksityinen päiväkoti 1,5-5-vuotiaille lapsille ja tarjoaa laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta.

Satupuussa on paljon aikaa leikille ja satu-lorutuokioille. Leikin ohessa tarttuvat myös tiedot ja taidot. Kävelyretkiä tehdään lähiympäristöön, joista suosikkina on merenranta ja  alueen leikkipuistoissa käydään myös ahkerasti. Pieni päiväkotimme mahdollistaa hyvin lapsilähtöisen ja turvallisen kasvuympäristön.

Sijainti

Yhteystiedot

Eeva Pihlajamaa - Pilke päiväkodit Oy

Päiväkodin johtaja

Eeva Pihlajamaa

Puh. 040 4571 382
eeva.pihlajamaa@pilkepaivakodit.fi

Merivalkama 4
02320 Espoo

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tiedepäiväkoti Pikkukarhu_varhaiskasvattaja
Täytä Pilke päiväkotihakemus

Usein kysyttyä

Päiväkodit ovat pääsääntöisesti auki kesälomakautena. Kysy tarkemmat kesäkauden aukioloajat päiväkodin johtajalta.

Pakko ei ole nukkua, mutta kaikille järjestetään pieni lepohetki päivän aikana.

Ennen varhaiskasvatuksen aloitusta sovitaan yhteinen tapaaminen. Päivittäiset kohtaamiset lapsen tuonti- ja hakutilanteissa ovat tärkeä osa yhteydenpitoa. Yhteyttä pidetään puhelimitse, tekstiviestein ja sähköposteilla. Jokaisessa päiväkodissa on myös infotaulut, joita kannattaa seurata. Päiväkodeissa järjestetään säännöllisesti vanhempainiltoja ja muita tapahtumia ja vuosittain järjestetään varhaiskasvatuskeskustelut.

Kodin ja päiväkodin välisenä tiedotuskanavana toimii myös toiminnanohjausjärjestelmä Daisy, jonka kautta tehdään mm. hoitoaikavaraukset ja tiedotetaan päiväkodin tapahtumista. Monissa päiväkodeissa toimii myös vanhempaintoimikunta.

Pilkkeen arvot ovat turvallisuus, suvaitsevaisuus, myönteisyys, osallisuus ja innovatiivisuus. Nämä viisi arvoa kiteytyvät laatulupaukseen: parasta oppia pienelle.

Kaikki yksityiset varhaiskasvatuspalveluja tuottavat yksikkömme ovat kunnan/kaupungin hyväksymiä ja toimintaamme valvotaan säännöllisesti. Noudatamme varhaiskasvatuslakia ja valtakunnallista varhaiskasvatussuunnitelmaa.

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina yksikön koon ja tavoitteiden mukaisesti, joten tämä aikataulu on yleisarvio päivästä.

7:00 Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa! Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.
8.00-8.30 Aamupalan aika
n. 11.15 Lounas

Lounaan jälkeen on päiväunien aika. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika ennen välipalaa.

13-15  Leikkejä, pienryhmätoimintaa ja ulkoilua
14:30 Välipala
17:00 Päiväkodin ovet sulkeutuvat ja sanomme näkemiin, huomiseen!