Avoimet ovet

Pilke tiedepäiväkoti Kipinässä

Pilke tiedepäiväkoti Kipinässä vietetään avoimia ovia ja tupaantuliaisia keskiviikkona 14.3.2018 klo 16-17.30 osoitteessa Nurminiitynkatu 1, 20760 Piispanristi.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme, tapaamaan päiväkodin varhaiskasvattajia ja kuulemaan Kipinän monipuolisesta toiminnasta ja varhaiskasvatuksesta avoimien ovien merkeissä. Esittelemme tiedepäiväkodin arkea erilaisten toimintapisteiden muodossa ja tekemistä löytyy kaiken ikäisille lapsille.

Pilke tiedepäiväkoti Kipinä aukesi tammikuussa 2018 Piispanristiin Nurminiitynkadulle. Kipinä tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 96 päivähoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.

Kipinässä lapset tutkivat, kokevat ja pohtivat itse. Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tai avaruuden tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Ilmiöiden tutkiminen on lapsille leikkiä, jossa opitaan ja koetaan onnistumisen elämyksiä.

Kipinässä on vielä vapaita päivähoitopaikkoja. Päivähoitomaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää päiväkodista ja hae päivähoitopaikkaa täältä.

 

Lisätietoja:

Päiväkodin johtaja Susanna Nopanen
Puh. 040 457 0086
susanna.nopanen@pilkepaivakodit.fi

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit