Tupaantuliaiset

Hirsipäiväkoti Kurjessa

Lämpimästi tervetuloa Pilke päiväkoti Kurjen tupaantuliaisiin torstaina 5.10.2017 klo 16-18 osoitteeseen Urpontie 6, 21380 Aura. Tervetuloa tutustumaan hirsipäiväkodin uusiin tiloihin, tapaamaan päiväkodin varhaiskasvattajia ja kuulemaan Kurjen monipuolisesta toiminnasta ja varhaiskasvatuksesta avoimien ovien merkeissä. Päiväkodin pihalla on pomppulinna lapsille ja paikalla piipahtaa myös Pilke-pöllö.

Pilke luontopäiväkoti Kurki aukesi elokuussa 2017 Auraan uuteen hirsirakennukseen. Kurki on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta.

Kurki on Pilkkeen ensimmäinen hirsipäiväkoti, joka on vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päivähoitotiloja. Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana.

Kurjessa on vielä vapaita päivähoitopaikkoja. Lue lisää päiväkodista ja hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja
Liisa Arfman
p. 040 456 6993
liisa.arfman@pilkepaivakodit.fi

 

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Vapaalantie 2 B 25
01650 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Ota yhteyttä!

Olemme Facebookissa ja Twitterissä!

© Copyright 2016 Pilke Päiväkodit | Rekisteriseloste