Tiedepäiväkoti Tähtisumu aukeaa Vantaalle

Tervetuloa asiakasiltaan!

TERVETULOA ASIAKASILTAAMME MA 18.3. KLO 17.30 PÄIVÄKOTI POHJANTÄHTEEN!

 

Avaamme syksyllä 2019 päiväkodin Vantaan Leinelään. Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa.

 

Tähtisumu on tiedepainotteinen päiväkoti, jonne rakennetaan erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan valopöydällä, pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla. Meille on tärkeää,
että lapset oppivat tiedepäiväkodissa oivaltamaan, kokeilemaan ja saavat onnistumisen kokemuksia – leikkiä unohtamatta. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

 

Perheet voivat hakea päiväkotipaikkaa Pilkkeen verkkosivujen kautta www.pilkepaivakodit.fi

 

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme maanantaina 18.3.2019 alkaen klo 17.30 Pilke-päiväkoti Pohjantähteen Koivuhakaan osoitteeseen Mesikukantie 13, 01300 Vantaa. Esittelemme tilaisuudessa päiväkoti Tähtisumun sekä Pilke päiväkotien monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Johanna Raski-Pitkänen
Puh. 040 514 8370
johanna.raski-pitkanen@pilkepaivakodit.fi

 

Tutustu Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumuun täältä!

Yhteistyössä

Pilke päiväkodit oy

Toimisto
Rajatorpantie 8 A
01600 Vantaa

Liity sähköpostilistallemme:

Olemme Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

© Copyright 2019 Pilke Päiväkodit